上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-18 05:32 PM 發表 查看引用來源
打到正,係風眼無咩事,佢走果時就大雨啦:smile_27:
我今晚回家應該就超大雨:smile_39:
o衣方面我都知, 但打 3 號都咁熱咁焗就有點奇:smile_27:

無晒人....:smile_14: 東主去八野:smile_40:  有事講底啦!:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-18 07:50 PM 發表 查看引用來源
無晒人....:smile_14: 東主去八野:smile_40:  有事講底啦!:smile_30:
HELLO:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-18 08:26 PM 發表 查看引用來源
有冇再搞野多o的, 我出MK, 妳係屋企, 妳係MK, 我係屋企, 到妳返屋企, 我又係MK....:smile_27:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-18 10:48 PM 發表 查看引用來源

有冇再搞野多o的, 我出MK, 妳係屋企, 妳係MK, 我係屋企, 到妳返屋企, 我又係MK....:smile_27:
哈哈:smile_30::smile_30:我今日11:30-5:30都起mk:smile_34:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-18 08:26 PM 發表 查看引用來源
返到屋企, 熱到開晒風扇開晒窗....:smile_42: 原來唔係吹我o衣面:smile_27:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-18 10:51 PM 發表 查看引用來源

返到屋企, 熱到開晒風扇開晒窗....:smile_42: 原來唔係吹我o衣面:smile_27:
陰公:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-18 10:49 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_30::smile_30:我今日11:30-5:30都起mk:smile_34:
唔好提... 我屋企部抽油煙機發脾四, 玩罷工, 搞到我破財請屋企人落 MK 食晚飯, 剛剛先返:smile_42:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-18 10:53 PM 發表 查看引用來源
陰公:smile_40::smile_40:
無理由掛 8 號, 會熱到開冷氣:smile_45:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-18 10:54 PM 發表 查看引用來源

唔好提... 我屋企部抽油煙機發脾四, 玩罷工, 搞到我破財請屋企人落 MK 食晚飯, 剛剛先返:smile_42:
咁慘:smile_44::smile_44:早D抄左佢:smile_45::smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆