上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 14)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-6 03:40 AM 發表 查看引用來源

例如咩呢?!... 講黎聽下
而家我對你好米得lo:smile_13:

:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-6 03:33 AM 發表 查看引用來源

所以我都係 like 仔唔 like 女啦!

女可以好好fd,粗粗就係啦!
大家係女仔麻...知道邊d說話係唔岩聽囉

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-6 03:36 AM 發表 查看引用來源

你又頂我!~~~~~哎呀~~~~哎呀:smile_o01::smile_o01:
爽唔爽 先:smile_30:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-6 03:37 AM 發表 查看引用來源

你又放佢上台?!?!?! 你面對現實啦!!~~~
唔明喎?????

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 03:40 AM 發表 查看引用來源
我只係講事實...人地有冇人要關你咩事...你咁講等如我同你講你係一條成世都構唔到女嘅可憐虫有咩分別...你知唔知好hurt人自尊心架
阿粗!算啦!你唔見我都無理佢咩!
你回佢,佢就更多野講啦!
本來想 pm 你,但唔得囉!
算啦!由佢啦!我有無人要,係我的事!完全唔關佢事!
你只要做一樣野就得啦!出來果日捉住我呀!一定要搵人捉住我!
佢有種係我面前講,我唔q 車爆佢,就唔係我啦!:smile_o13::smile_o13:放心,我而家無事喎,佢 up 佢的事!
唔好係我面前講囉!係我面前講我就唔知會點呀!:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:42 AM 發表 查看引用來源

而家我對你好米得lo:smile_13:

係咩...遲D睇下點!!~~

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:41 AM 發表 查看引用來源

le個唔係事實....所以唔會hurt到我.....:smile_40: 不過........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

身為男人為左討好新女而傷害人...你自己諗啦

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 03:42 AM 發表
大家係女仔麻...知道邊d說話係唔岩聽囉
小朋友 jer:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-6 03:45 AM 發表 查看引用來源

你只要做一樣野就得啦!出來果日捉住我呀!一定要搵人捉住我! ...
車爆我個頭:smile_14: :smile_14:

:smile_03: :smile_03: :smile_03:
好on 9...你幾大r:smile_46:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-6 03:45 AM 發表 查看引用來源

你只要做一樣野就得啦!出來果日捉住我呀!一定要搵人捉住我! ...
唔好咁激動啦水水!!!!!!!!!!!!!!!:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:
佢不嬲都口臭...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆