上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-9 01:15 PM 發表 查看引用來源

你睇下攪唔攪到, 攪唔到 pm 我 , 我教你點執 , 我可以 copy 返個碼 send 個 txt 比你貼返上去
你個list好正, 我用左, 好多謝本田兄出手相助, 勁呀, 加多個Like:smile_38:

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-9 01:19 PM 發表 查看引用來源

"以長補短"相信是你的剎手鐧!
唔係啦, 我無殺手鐧的啦:smile_44:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-9 02:24 PM 發表 查看引用來源

但可能...越墮落,越快樂呢...
唔好咁大聲, 唔係比人知道你港中了:smile_44:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-9 01:21 PM 發表 查看引用來源
辛苦晒,師兄。

唔辛苦, bruce兄, 有大家支持, 同埋本田兄既誠意, 我果D算得是什麼

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-12-9 01:36 PM 發表 查看引用來源

Ching,休息下吧!身體是自己,病死是無人可憐的!

這裡好多人可憐呱, 我相信.........:smile_30:

引用:
原帖由 stallion17 於 2013-12-9 02:12 PM 發表 查看引用來源
師兄好野 :smile_o12: 咁快又update左.
唔客氣

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-9 02:26 PM 發表 查看引用來源
嘩,我一個車程你又up左...你打野...真係好快下喎
請交代清楚, 打什麼野好快:smile_45:

引用:
原帖由 Chau_WC 於 2013-12-9 02:44 PM 發表 查看引用來源
最後...........感謝你真的在下午都update 多一次

我是麻甩佬都感動:smile_30: :smile_30:

PS : 我已婚六年,無出軌。因我用真名及老婆會睇我個post
我就唔可以出真account了.............................:smile_27:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-9 02:24 PM 發表 查看引用來源

但可能...越墮落,越快樂呢...
講得好啱,真係越墮落越。。。

不經不覺, 快一千貼了, 猜誰帶領進入 四位?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆