上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 14)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 03:33 AM 發表 查看引用來源
我頂:smile_30: :smile_30:
你又頂我!~~~~~哎呀~~~~哎呀:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-6 03:36 AM 發表 查看引用來源

-.-" 叫阿邊個錫你啦. ~~~~~
阿粗:smile_41:

佢吊我就得:smile_42:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:36 AM 發表 查看引用來源

阿粗:smile_41:

佢吊我就得:smile_42:
你又放佢上台?!?!?! 你面對現實啦!!~~~

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-6 03:37 AM 發表 查看引用來源

你又放佢上台?!?!?! 你面對現實啦!!~~~
我次次出黎都要面對佢吊我le個事實ka la:smile_42:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:38 AM 發表 查看引用來源

我次次出黎都要面對佢吊我le個事實ka la:smile_42:
你都習慣架啦....... 唔係咩

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-6 03:39 AM 發表 查看引用來源

你都習慣架啦....... 唔係咩
所以以前有好多ge習慣而家都要改左佢

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:31 AM 發表 查看引用來源

因為佢係你朋友所以你先甘講我ja ma:smile_o10: 事出必有因:smile_o12:
我只係講事實...人地有冇人要關你咩事...你咁講等如我同你講你係一條成世都構唔到女嘅可憐虫有咩分別...你知唔知好hurt人自尊心架

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:40 AM 發表 查看引用來源

所以以前有好多ge習慣而家都要改左佢
例如咩呢?!... 講黎聽下

而家一定比人講緊是非....閃先:smile_43:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 03:40 AM 發表 查看引用來源
我只係講事實...人地有冇人要關你咩事...你咁講等如我同你講你係一條成世都構唔到女嘅可憐虫有咩分別...你知唔知好hurt人自尊心架
le個唔係事實....所以唔會hurt到我.....:smile_40: 不過........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_43: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆