上一頁下一頁
發新話題

[Roland-Moon]9月13日生日K Party玩樂在SW,不過唔記得影相

收藏  |  訂閱
2.1k  60.1k

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-12 23:20 發表 查看引用來源

我晚晚收左工就要返屋企整飯俾我老豆食呀,點走呀....:smile_27:  
整完飯....或者朝早上一上啦...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 11:23 PM 發表 查看引用來源

整完飯....或者朝早上一上啦...
唔駛返工咩.....:smile_45:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-12 23:24 發表 查看引用來源

唔駛返工咩.....:smile_45:
可能我以前工作需要啦....一曰跑四轉皇崗口岸都試過....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 11:27 PM 發表 查看引用來源

可能我以前工作需要啦....一曰跑四轉皇崗口岸都試過....
就算我食完飯想閃上去都唔得,佢真係幾乖女
放左工返到宿舍就邊都唔去:smile_45:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-12 23:30 發表 查看引用來源

就算我食完飯想閃上去都唔得,佢真係幾乖女
放左工返到宿舍就邊都唔去:smile_45:  
臨返鄉下前都要買些少嘢呀:smile_19:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 11:39 PM 發表 查看引用來源

臨返鄉下前都要買些少嘢呀:smile_19:
我係孫悟空就得囉,有鬼時間咩....:smile_13:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-12 23:41 發表 查看引用來源

我係孫悟空就得囉,有鬼時間咩....:smile_13:
唉.....唔識點講....我住油塘...兩個半鐘都可以來回食埋飯....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 11:45 PM 發表 查看引用來源

唉.....唔識點講....我住油塘...兩個半鐘都可以來回食埋飯....
我聽日試吓問佢啦:smile_13:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-12 11:49 PM 發表 查看引用來源

啱啱返嚟,say個hi威少:smile_38:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-12 23:49 發表 查看引用來源

响口岸附近家茶...買啲朱古力, 送些少嘢....睹物思人呀:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆