上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【155】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-16 04:24 PM 發表 查看引用來源
知手手者.....蓉兒也!:smile_30:
朱朱,你好,你看一看我和daddy是同日來論壇的,所以呀,他是騙不到佢個女的,重有呀.你都要小心d呀,他近來話欣賞朱仔包呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:13 PM 發表

要見到daddy,難過中6合彩呀:smile_39:你的家是鬼屋呀:smile_30: :smile_30:成日唔見人:smile_14:
佢失驚無神就會係你背後出現...:smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:27 PM 發表

朱朱,你好,你看一看我和daddy是同日來論壇的,所以呀,他是騙不到佢個女的,重有呀.你都要小心d呀,他近來話欣賞朱仔包呀
Thank you 蓉兒...咁我要小心啲咩呀?

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:15 PM 發表 查看引用來源

唔爆你都唔得.你掛住摘青採花就真:smile_30: :smile_30: :smile_30:
個啲叫擒青

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-16 04:24 PM 發表 查看引用來源
知手手者.....蓉兒也!:smile_30:
佢係作家

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:27 PM 發表 查看引用來源

爆料添

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-16 04:32 PM 發表
個啲叫擒青
蓉兒叫我提防你......你企開啲先....唔該!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-16 04:28 PM 發表 查看引用來源
佢失驚無神就會係你背後出現...:smile_38:
神出鬼沒

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-16 04:31 PM 發表 查看引用來源
Thank you 蓉兒...咁我要小心啲咩呀?
無架啦..........來唔切啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-16 04:35 PM 發表
神出鬼沒
係鬼鬼祟祟....:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆