上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART46︿索女型男再相聚

收藏  |  訂閱
1.5k  26.6k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-9 12:43 PM 發表 查看引用來源

你真係好善解人意呀:smile_o06:
怕我唔識答會唔開心呀?:smile_30:
知我好咩:smile_o10:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-9 12:44 PM 發表 查看引用來源

喺因為唔夠分定唔識整呀:smile_40:
唔係之前用1211都唔識正:smile_o03:

引用:
原帖由 特大冬菇頭 於 2009-7-9 12:45 PM 發表 查看引用來源
你囂:smile_o10:我得戚:smile_o01:
你唔係又想打我呀話??:smile_o10:

引用:
原帖由 特大冬菇頭 於 2009-7-9 12:47 PM 發表 查看引用來源
知我好咩:smile_o10:
係呀...知你個得戚樣好黑人憎呀   

放心啦...我唔識答既IQ 題都好啦...都唔會唔開心既

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-9 12:45 PM 發表 查看引用來源

嘩....我真係好想打你呀...唔好比我見到你呀:smile_22: :smile_22:
想打我:smile_o10:好。但係你會唔會打中我0架:smile_o01:

引用:
原帖由 特大冬菇頭 於 2009-7-9 12:47 PM 發表 查看引用來源
其實我都唔太認識,人地幫我整咋,:smile_o03:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-9 12:48 PM 發表 查看引用來源

你唔係又想打我呀話??:smile_o10:
點會。我好溫柔:smile_o09:

引用:
咁你想唔想學呀?

引用:
原帖由 特大冬菇頭 於 2009-7-9 12:49 PM 發表 查看引用來源
想打我:smile_o10:好。但係你會唔會打中我0架:smile_o01:
未打又點知打唔打得中喎

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-9 12:49 PM 發表 查看引用來源

其實我都唔太認識,人地幫我整咋,:smile_o03:
你宜家o個個頭像呀?

E.....岩岩再望下你個頭像, 發現左D 野喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆