上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[140]

收藏  |  訂閱
1.5k  33.6k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 01:36 PM 發表 查看引用來源
下午 3 點才開始的
都得的.我早d吃午飯:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-5 01:41 PM 發表 查看引用來源

都得的.我早d吃午飯:smile_30: :smile_30: :smile_30:
包保你晚飯都唔水吃:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 01:42 PM 發表 查看引用來源
包保你晚飯都唔水吃:smile_30:
咁就去試一試,我會帶定膠袋打包,靜靜雞無人知:smile_30: :smile_30:

HELLO..........EVERYBODY:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-5 01:44 PM 發表 查看引用來源

咁就去試一試,我會帶定膠袋打包,靜靜雞無人知:smile_30: :smile_30:
好呀.... 唔好蝕抵:smile_30:

如果今天將失去眼前的一切
剩低清風兩袖也不計
唯獨你一個是不可給取替
:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 01:47 PM 發表 查看引用來源
好呀.... 唔好蝕抵:smile_30:
18號.........我OK:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-5 02:04 PM 發表 查看引用來源
如果今天將失去眼前的一切
剩低清風兩袖也不計
唯獨你一個是不可給取替
:smile_o08: :smile_o08:
你又識.................

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 02:06 PM 發表 查看引用來源
18號.........我OK:smile_38: :smile_38:
好野, 咁我 book 位喇, 我地 4 個 only

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 02:08 PM 發表 查看引用來源
你又識.................
識GE:smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆