上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-10-1 14:41 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,因為呢排真係忙,不過今日冇咁忙所以上嚟更新吓近況。

我近排雖然忙,但係都影影埋埋唔少相,我時間唔多所以今日可能長編大論啲一次過出哂我近期嘅嘢同影到嘅相。

呢排同老婆好似又有返的進展,傾計多咗,出街都多 ...
靚lin🍒

回覆 9480# 最錫我老婆 的帖子

呀嫂返黎啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-10-1 14:41 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,因為呢排真係忙,不過今日冇咁忙所以上嚟更新吓近況。

我近排雖然忙,但係都影影埋埋唔少相,我時間唔多所以今日可能長編大論啲一次過出哂我近期嘅嘢同影到嘅相。

呢排同老婆好似又有返的進展,傾計多咗,出街都多 ...
恭喜恭喜  

老婆側臥露lin 張相, 睇得出老婆對波仲好挺, 好波好lin好老婆

其實大家想睇我偷食緊個人妻多啲,定我老婆嘅相多啲?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-10-2 14:07 發表 查看引用來源
我喜歡老婆多d

可能睇了咁耐有感情

回覆 9495# 3P2Q 的帖子

同意.....呀嫂正👍🏻👍🏻👍🏻....人妻👍🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-10-2 14:07 發表 查看引用來源
我鐘意食緊果個人妻多啲!😬

老婆多啲,因為有故事,令人有幻想💭

引用:
緊係2個都睇啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-10-2 14:33 發表 查看引用來源
我鐘意食緊果個人妻多啲!😬
師兄可唔可以講吓點解你會同其他師兄唔一樣,鐘意人妻多啲?其實我都係鐘意share人妻多啲,不過想睇吓你點解會鐘意佢多啲啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆