上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  66.1k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-5-18 12:33 PM 發表 查看引用來源
有無人聽tonick架:fst_002:
點解我淨係記得LAST CHRISTMAS:smile_30:

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-18 01:20 PM 發表 查看引用來源

即係星期日放假了喔:smile_o05::smile_o13:

真係乖啦...你D牙應該白雪雪

仔仔咁叻.....要獎下佢喔
是, 很聰明:smile_30:
er, 唔算好白, 但乾淨既:smile_34:
零食一包 比晒佢

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 02:10 PM 發表 查看引用來源

我會架, 咩歌都聽下架嘛:smile_o13:
外國歌手呢?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 02:10 PM 發表 查看引用來源

唔洗客氣, 我返上床訓
咁我都返上床訓 你咪可以挨黎:smile_40::smile_43:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 02:11 PM 發表 查看引用來源

我電話個RINGTONE都係DEAR JANE既歌黎架:smile_40:
:smile_40::smile_40::smile_40:band sound

業主話今次幫你整埋後,之後冷氣機有咩問題,你哋自己負責返,因為你哋有責任保養啲冷氣機,定期清洗冷氣隔層網

趕得切係夏天前裝新冷氣:smile_o06:

引用:
原帖由 LeonBridges 於 2017-5-18 02:24 PM 發表 查看引用來源

外國歌手呢?
都會架, 好多時都聽住英文歌沖涼:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 02:55 PM 發表 查看引用來源
業主話今次幫你整埋後,之後冷氣機有咩問題,你哋自己負責返,因為你哋有責任保養啲冷氣機,定期清洗冷氣隔層網

要開香檳慶祝下
你唔駛再捱熱同瞓地下喇

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 14:55 發表 查看引用來源
而家已經係夏天啦:smile_27:
好熱啊

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 03:16 PM 發表 查看引用來源

都會架, 好多時都聽住英文歌沖涼:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆