上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.1k  45.4k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-3-3 05:08 PM 發表 查看引用來源

吓~:smile_o14: 里5巧吹得甘大好渦
禾貢認珍,你竟然話我吹?!?!:smile_39: :smile_39:

真實說話總係矛淫願聽,矛淫願伸嘅!:smile_13: :smile_13:

做淫真難!!:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-3 17:19 發表 查看引用來源

重有張十皮既欠單呢
十皮得張飛
禾同你死過:smile_22:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-3-3 17:20 發表 查看引用來源

禾貢認珍,你竟然話我吹?!?!:smile_39: :smile_39:

真實說話總係矛淫願聽,矛淫願伸嘅!:smile_13: :smile_13:

公廁話巧埃你你呻5呻呀:smile_14:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-3 05:14 PM 發表 查看引用來源
特別係川慶北姑
性工作者同二奶係佢地最大嘅GDP:smile_47:
:smile_35:  依家重要提高內需~~

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-3 05:15 PM 發表 查看引用來源
永遠都係半途而廢
因為企地根本就係廢既~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-3 17:23 發表 查看引用來源

:smile_35:  依家重要提高內需~~
開多啲狗場囉:smile_o12:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-3 17:24 發表 查看引用來源

因為企地根本就係廢既~~
跟治就話要錢開boutique

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-3 05:21 PM 發表 查看引用來源
十皮得張飛
禾同你死過:smile_22:
死過就死過~~再攞多三個~~

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-3-3 05:20 PM 發表 查看引用來源

呢件又点...:smile_42:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-3 17:27 發表 查看引用來源

死過就死過~~再攞多三個~~
山個可以袋幾多先:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆