上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

老婆回歸👏係枱底嗰張相好得,成塊妹妹見到唒😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-10-1 14:41 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,因為呢排真係忙,不過今日冇咁忙所以上嚟更新吓近況。

我近排雖然忙,但係都影影埋埋唔少相,我時間唔多所以今日可能長編大論啲一次過出哂我近期嘅嘢同影到嘅相。

呢排同老婆好似又有返的進展,傾計多咗,出街都多 ...
對波仲係咁正!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-10-1 14:41 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,因為呢排真係忙,不過今日冇咁忙所以上嚟更新吓近況。

我近排雖然忙,但係都影影埋埋唔少相,我時間唔多所以今日可能長編大論啲一次過出哂我近期嘅嘢同影到嘅相。

咁咪好事囉!同老婆關係好咗囉!即刻入房砌番兩Q啦…….

回覆 9480# 最錫我老婆 的帖子

精彩作品,唯有師兄👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻恭喜師兄呀嫂和好🍷🎉....好想欣賞鮑鮑😋

So good
老婆又玩走光

肯定是故意走光

引用:

好鍾意最後果張相 似刻意但又似唔小心

引用:

好明顯是你老婆比signal 你
你要多做功課

恭喜師兄同老婆關係好番好多 , 我地又有走光相睇 , 三贏局面

以版主既女排名: 阿嫂身材和粒LIN係最好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆