上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-5 17:00 發表 查看引用來源
對波仲係咁大咁挺,係乳頭深色咗,不過生完係咁!仲係好有吸引力!多謝師兄冒死嘅奉獻!🙏
挺咩?你唔覺有啲墮咩?
可能我有個人妻做比較掛,硬係覺得我老婆嗰對比較墮

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 17:05 發表 查看引用來源

挺咩?你唔覺有啲墮咩?
我又唔覺喎!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 17:05 發表 查看引用來源

挺咩?你唔覺有啲墮咩?
唔算墮啦
生完冇耐 個波都要D時間回復彈性

回覆 9431# 最錫我老婆 的帖子

....墮少少啫!....另一番風味!
期待打風期間,有更多機會!有更多精彩!呀嫂仲係好正👍🏻😅😅😆

回覆 9426# 最錫我老婆 的帖子

阿嫂身材好得呀👍👍👍

阿嫂對波仲好正
對乳暈同Lin頭仲好吸引
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 16:53 發表 查看引用來源
我入房諗住勸老婆,不如唔好逼佢阿媽嫲,又用打風嚟做藉口。同佢講話邊打風走去入醫院?晏啲仲可能會把8號波,入入乜撚嘢醫院?

老婆可能太擔心佢阿嫲,都擔心咗好多日,所以有啲精神緊張。醒唔起,出邊打緊風,到我講起佢先開始有少 ...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 16:53 發表 查看引用來源
我入房諗住勸老婆,不如唔好逼佢阿媽嫲,又用打風嚟做藉口。同佢講話邊打風走去入醫院?晏啲仲可能會把8號波,入入乜撚嘢醫院?

老婆可能太擔心佢阿嫲,都擔心咗好多日,所以有啲精神緊張。醒唔起,出邊打緊風,到我講起佢先開始有少 ...
辛苦晒大冒險師兄,阿嫂身材依然好正👍

回覆 9426# 最錫我老婆 的帖子

師兄,你真係好為我地,佩服

引用:

唔係講笑,阿嫂身材同我老婆有8、9成似

引用:

師兄,睇落你老婆對奶同乳雲都大過人妻。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆