上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

引用:
原帖由 mithowavy 於 2009-3-18 11:18 PM 發表 查看引用來源

請問田七粉邊度買?一般葯房定連鎖店?

其實都係剩番好少腫,約兩粒米大少,不過就真係消退得好慢。

宜家最大問題反而是包皮縫口處 d 皮好厚,摸得到條邊,好似幾層皮疊埋再縫合,各位師兄有冇相似問題?
我就係咁喇,好厚....好似好唔知點咁=_= 但扯左又好似個樣正常返, 我覺得可能係醫生留返的皮俾你, 等你扯起時用, 因為如果割到岩岩好長度, 你扯起果陣咪會因包皮太短而扯唔盡?!

個人意見, 有錯請指點~ 我割左3個星期ONLY

[quote]原帖由 LOK991 於 2009-3-18 02:01 PM 發表 查看引用來源
有D問題想問﹕
1.係唔係細個個陣,龜頭同包皮係唔會分得開曬,最多反包皮個時反到去龜頭頂個到,之後卡住?之後去到12歲左右先無卡到?

2.我現在19歲啦,但我覺得好似包皮過長咁,但唔知係唔係,在軟個時,包皮包 ... [/quote第2個個我答到你
如果你覺得緊 扯完 你拉5到最底 咁你就要去割 因為我也是這樣

另外 想問問 各位 己割的  係割完 1-2星期到 我想問下 個縫合位個到 係做完個時 會有d 線係出邊 但個d 之後沖涼會 沖掉左 但入邊 如果我扯起時 個縫合位入邊 好似 有條線 頂住左 1扯o既時候 小小5舒服 同埋 好似扯完 如果 拉1拉d皮 只係可以拉到去個縫合位個到 就俾好似線o既野卡住左

引用:
原帖由 stanleytty 於 2009-3-18 11:00 AM 發表 查看引用來源
我做完割包皮手術成兩年, 唔知點解到而家個包皮同陰巠個d接口位摸落去個時都仲會有少少痛, 尤其係勃起時摸到個d位會痛,而且仲有幾個位細細位突起左, 試過有d挖到出黎係好似白色線咁...
想問下係唔係做完手術摸落去個 ...
我而家個情況同你一樣...但係我做左3個星期多...我都好擔心下...
你去check下穩陣d喎...

引用:
原帖由 baby4466 於 2009-3-18 09:05 PM 發表 查看引用來源

可以試試田七粉沖水,對消腫有效。:smile_34:
係飲定係洗嫁..thz..

引用:
原帖由 baby4466 於 2009-3-18 09:04 PM 發表 查看引用來源

兩年都仲痛!?唔好嚇我呀,我才做了3個星期咋‧‧‧:smile_42:

請問你在醫院還是診所做手術?
我係醫院做架...我近排都去過樓下診所睇過醫生,佢話係咁,做過手術係會差d....
我唔知係佢唔係好使做呢d case所以唔知,定係真係咁....
有無d有經驗既人可以答下我係唔係做完好耐都會摸到既時候會有d痛?

唔該各位大大介紹d醫生泥   小弟過緊要割包皮
同囡囡卜野辛苦死丫e家   thx
19歲...
點解打機機無野   但係卜野  同埋  條女吹細路就咁痛?

1)邊到醫生好d
2)幾$$ ?
.
.
.
3)hehe  割完下面會唔會無咁型? > <"

快回覆plz   因為小弟下面常用=v=

做手術之前係咪要剃毛先架 :smile_42:

引用:
原帖由 aegukp 於 2009-3-19 10:59 AM 發表 查看引用來源做手術之前係咪要剃毛先架 :smile_42:
你自己打電話預約時問清楚啦。

引用:
原帖由 johncena 於 2009-3-19 10:04 AM 發表 查看引用來源唔該各位大大介紹d醫生泥   小弟過緊要割包皮同囡囡卜野辛苦死丫e家   thx19歲...點解打機機無野   但係卜野  同埋  條女吹細路就咁痛?1)邊到醫生好d2)幾$$ ?...3)hehe  割完下面會唔會無咁型?  ...
割左要休息一排,常用就唔好搵 d 敢野攪啦:smile_39:

價錢就有平有貴,有師兄話 2xxx,亦有萬幾蚊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆