上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第7版)

收藏  |  訂閱
3.0k  84.0k

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-3-14 05:16 PM 發表 查看引用來源
你又抄番本郵票簿出黎咩?:smile_30:

要定期溫習下Ma, 如果吾係,吾Y記得:smile_o05:

話時話,我好耐冇收w 仔相lu, 冇人pm 我好y 耐lar :smile_o03:

X爆佢,玩到個電話冇Y哂電添,夜啲再黎過:smile_47::smile_15::smile_o07:

耐冇上黎的朋友見到我地今日咁多WXYZ一定唔係好明,等我得閒update 下大家先得

W = 9
X = 屌
Y= 能
Z = 西

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-14 05:27 PM 發表 查看引用來源要定期溫習下Ma, 如果吾係,吾Y記得:smile_o05: 話時話,我好耐冇收w 仔相lu, 冇人pm 我好y 耐lar :smile_o03:
覆埋你,冇w仔,有大W:smile_30:嘛!

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-3-14 05:25 PM 發表 查看引用來源
咁你咪同佢講:(你推我啦!你撞我啦!):smile_15::smile_15:

唉…佢話佢吾係以性行先嘅男人Ma, 我吾会主動要求人x 我la :smile_39:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-14 05:25 PM 發表 查看引用來源

第二個講就唔 Y 得,妳講出黎就特別好 Y 好聽,令我好 W 有幻想:smile_o03:
妳又點會冇得 x 呀?
係咪好Y掛住我個樣同把聲呢?:smile_o05:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-3-14 05:29 PM 發表 查看引用來源
覆埋你,冇w仔,有大W:smile_30:嘛!

你係最Y大同最Y硬:smile_o12:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-14 05:34 PM 發表 查看引用來源

係咪好Y掛住我個樣同把聲呢?:smile_o05:
V=九
妳仲要問 V人,呢個就當然啦:smile_o03:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-14 05:35 PM 發表 查看引用來源

你係最Y大同最Y硬:smile_o12:
妳怕唔怕講慣左粗口或助語詞,將來改唔到,係的朋友面前突然講個Y字出黎?
例如:您真係好Y好野!
咁就大Y鑊:smile_o06:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-14 05:39 PM 發表 查看引用來源

V=九
妳仲要問 V人,呢個就當然啦:smile_o03:
W 係九呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆