上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.7k

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-15 10:55 AM 發表 查看引用來源
我有試過。。。係可以不停咁係網上傾計。。。日以繼夜。。。。。:smile_40:

咀咀早晨,咁其實係愛上佢嘅文字定真係愛佢呢?從網絡上真係可以去了解一個人?
我會覺得好困難

引用:
原帖由 巡此王 於 2012-12-15 10:58 發表 查看引用來源睇你幾受歡迎就知啦:smile_o12:
唔覺囉。。。。:smile_39:

引用:
原帖由 tatacaca 於 2012-12-15 11:02 發表 查看引用來源咀咀早晨,咁其實係愛上佢嘅文字定真係愛佢呢?從網絡上真係可以去了解一個人?我會覺得好困難
大波c兄早。。。
不能?是愛上他,只是覺得好有feel,好啱傾。。又可以講d好個人既感受。。而且,一日講幾個鐘,你就會覺得呢個人係自己身邊一樣!:smile_o06:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-15 11:01 AM 發表 查看引用來源

埋牙即做就好似以前中國傳統的媒妁之言或指腹為婚的婚姻關係,從未見過臉,
但當晚就要同個三唔識七陌生人行周公之禮,以前的人勁好多,可以接受,:smile_30:
但其實,好多都係見過,覺得條女ok,先搵媒人去提親的。
紅樓夢同金瓶梅都有描述

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-15 09:03 AM 發表 查看引用來源
有邊個今日要番工架?

我咪要返羅!!!!:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

我和先生在十多年前在網上認識,當年網络世界冇依家咁複雜

一些感情豐富,內心寂寞,自制能力不好(好似我咁), 係好容易沉迷係網络戀愛,個種每朝起身即刻要上網嘅行為其實有d過火,但又控制吾到自己

但我年紀大了,個人現實左,又好怕被人欺騙感情,所以依家會理性好多,吾會再輕易投入感情了。

引用:
原帖由 巡此王 於 2012-12-15 10:35 AM 發表 查看引用來源
就像我時時刻刻用心掛著你:smile_o05:
正經d,吾該

各位早呀 !! 一上到嚟就咁多人

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-15 11:16 AM 發表 查看引用來源
我和先生在十多年前在網上認識,當年網络世界冇依家咁複雜

一些感情豐富,內心寂寞,自制能力不好(好似我咁), 係好容易沉迷係網络戀愛,個種每朝起身即刻要上網嘅行為其實有d過火,但又控制吾到自己 ...
其實我同我老婆都係上網識既,不過,我都唔係一識佢就一齊,同佢都識左一排,先突然撻著。
網上世界既認識,可能因為見唔到面,反而令人更易釋放自己,表現自己不為人知既一面,令自己覺得對方好了解自己。因而感覺更親密。

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-15 11:12 發表 查看引用來源大波c兄早。。。不能?是愛上他,只是覺得好有feel,好啱傾。。又可以講d好個人既感受。。而且,一日講幾個鐘,你就會覺得呢個人係自己身邊一樣!:smile_o06:
呢個係我係網上識既第一個男人,哈哈,係有d沈迷。不過我醒番好耐了。我地而家間唔中都有聯絡下。。。
而家我唔想再有心痛既感覺,我怕比人呃呀。所以唔會再咁上心。。:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆