上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-8 01:59 發表 查看引用來源

我都覺得自己好撚癲,影得多壯大咗個膽,成日覺得諗到計可以喺適當嘅時候好合理咁攞住部電話就冇事,其實分分鐘隨時舐嘢都唔定
師兄技術越好越強💪 我都係影到兩三次成功😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-8 01:08 發表 查看引用來源

冇啦,大家尷尷尬尬咁,房都唔想我入,都費入佢廁所
你話急尿, 佢無理由唔比你去既

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-8 01:08 發表 查看引用來源

冇啦,大家尷尷尬尬咁,房都唔想我入,都費入佢廁所
咁有需要都要去廁所架,好正常呀!😬

各位巴打如果想重溫大嫂正相 , 可以去番 P.449 - P.450

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 17:32 發表 查看引用來源
因為我同大嫂唔係好熟,平時見得又唔多,就算見都係啊哥嚮隔離。啊哥喺到都話搭吓咀傾到幾句, 但係啱啱單對單,仲要係我無啦啦走上去,其實大家都feel到有啲老尷。

所以我知我唔可以留太耐,真係攞完書就走嗰隻。啊嫂話啲書佢 ...
師兄好波,咁都俾你影到係好嘢👍👍

睇返啲舊相張張都大波仲有毛毛露出,睇完都扯扯地

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-8-8 11:01 發表 查看引用來源
睇返啲舊相張張都大波仲有毛毛露出,睇完都扯扯地
睇完你哋講返起大嫂啲舊相我自己都去咗睇返,仲見到當時自己講咗句咁嘅嘢:

"玩就都仲係我老婆好玩啲嘅,我大嫂就收收埋埋私底下自己淫,平時出到去見人都算斯斯文文淑女咁款。雖然都係會著吓吊帶,緊身衫同短裙之類嘅嘢,但係總係會左遮右遮驚走光俾人睇蝕嗰隻,更加從來冇見過佢出街唔戴bra,唔會好似我老婆咁任人𥄫。所以我見到呢啲相都好surprise原來大嫂有呢一面。平時佢出街左遮右遮,驚死蝕咁,點知宜家。。。 😻😝😜"

同我尋日上到去嘅情況一樣,連房又唔想俾我入,經過我嗰陣要護住對胸驚死揩到我蝕底咁,但係私底吓又自己影啲咁淫嘅相,都唔撚知佢咩心態 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-8 11:36 發表 查看引用來源

睇完你哋講返起大嫂啲舊相我自己都去咗睇返,仲見到當時自己講咗句咁嘅嘢:

"玩就都仲係我老婆好玩啲嘅,我大嫂就收收埋埋私底下自己淫,平時出到去見人都算斯斯文文淑女咁款。雖然都係會著吓吊帶,緊身衫同短裙之類嘅嘢,但 ...
可能外表斯文,內𥚃open!😬
不過咁仲正啦!咁難先睇到,更加覺得珍貴!😬

回覆 9317# 最錫我老婆 的帖子

😏可能🤭只益老公😌禁絕外人....

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-8 11:43 發表 查看引用來源
可能外表斯文,內𥚃open!😬
不過咁仲正啦!咁難先睇到,更加覺得珍貴!😬
都啱,咁撚高竇咪又係俾我睇晒,仲要俾咪呢到咁多人睇晒 😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆