上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 15:42 發表 查看引用來源

吊,又真喎,你唔講唔覺,宜家真係暈暈哋,經過佢樓吓頭暈暈唔通仲打電話咩,呢個ok
咁希望有收穫啦!😬

回覆 9290# 最錫我老婆 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻☕🤭果然人多👍🏻諗頭多

等你一陣有精彩報告 !

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 15:42 發表 查看引用來源

吊,又真喎,你唔講唔覺,宜家真係暈暈哋,經過佢樓吓頭暈暈唔通仲打電話咩,呢個ok
太熱,上去沖個涼。

引用:
原帖由 dell-intel 於 2024-8-7 16:03 發表 查看引用來源

太熱,上去沖個涼。
太熱,幫佢沖個涼好唔好?🫵🤝

引用:

希望見到大嫂冇帶BRA露LIN畀你睇

多謝大家幫拖,不過最後我都係冇用你哋嘅啲計。

因為我已經做完嘢所以冇時間再諗,呢個moment我已經喺我啊哥屋企打緊呢個post。

我最後都係冇call我大嫂,我call咗我啊哥。我call我啊哥,明知故問問佢喺唔喺屋企,咁梗係唔喺啦,開緊工。之後我同啊哥講今日喺佢屋企附近,想問佢借幾本書俾我個仔試吓佢鐘唔鐘意,我個仔如果鐘意嘅話先買成套俾佢。啊哥個仔大我個仔好多佢已經唔會睇嗰啲書,所以我肯定佢唔會say no。所以我覺得成件事咁樣好make sense,我call我啊哥都好make sense啫。

咁我就同啊哥講我已經喺佢屋企樓吓,佢叫我就咁上樓叫佢老婆攞。

我就梗係即刻上樓啦,驚我啊哥打俾大嫂同佢講我上嚟啊嘛。上到去大嫂開門嗰陣呆咗,我就同佢講我上嚟借書俾我個仔,仲反問返大嫂乜啊哥冇同你講咩??拋返個波俾我啊哥,咁就唔係我冇禮貌啦,佢要鬧怪都係怪我啊哥啫 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 16:39 發表 查看引用來源
多謝大家幫拖,不過最後我都係冇用你哋嘅啲計。

因為我已經做完嘢所以冇時間再諗,呢個moment我已經喺我啊哥屋企打緊呢個post。

我最後都係冇call我大嫂,我call咗我啊哥。我call我啊哥,明知故問問佢喺唔喺屋企,咁梗係唔喺 ...
好計喎!有冇收穫先!😬

好橋, 有無好野同我地分享呀 ?

因為我同大嫂唔係好熟,平時見得又唔多,就算見都係啊哥嚮隔離。啊哥喺到都話搭吓咀傾到幾句, 但係啱啱單對單,仲要係我無啦啦走上去,其實大家都feel到有啲老尷。

所以我知我唔可以留太耐,真係攞完書就走嗰隻。啊嫂話啲書佢個仔已經唔睇所以收埋咗喺佢間房,要入去揾俾我。我問佢洗唔洗幫佢手,但係佢都話唔洗叫我坐喺廳等佢,咁好明顯連房都唔想我入,可想而知我同佢實在有幾疏遠。

咁嘅情況我知要速戰速決,大嫂啱啱著住條連身裙,普通好似tshirt嗰啲,唔識解釋,總之就淨係屋企著唔會出街著嗰啲啦。咁冇理由花咁多心思專登上到嚟乜嘢收鑊都冇㗎嘛。

好彩我夠醒,我見到佢露台地下有盆番茄仔,我知大嫂不嬲都有嚮露台種開啲花花草草嘅物體,我見到地下嗰盆番茄仔應該係佢收成完啱啱摘緊落嚟,但係我㩒鐘佢開門俾我嗰陣放底咗所以喺地下。

咁我就行埋去睇吓,我應該冇估錯,所以就諗住向呢個方向埋手。啊嫂攞咗幾本書仔出嚟,見我喺露台睇緊佢啲花花草草就問我睇咩。

我問佢啲番茄仔好靚喎,你自己種㗎?
之後佢話係,仲啱啱摘緊落嚟。我就隨住呢個方向諗住同佢吹吓水,問佢咁撚多?食得晒咩?

之後佢話諗住送啲俾佢奶奶,啫係我老母。咁我就話啲番茄仔種得好靚喎,讚吓佢咁。仲同佢講話我外母都好種意種嘢,好似都有種番茄仔,不過佢種嗰啲好似冇咁靚。

跟住大嫂話仲有,問我要唔要啲,可以摘多啲俾啲我老婆或者我外母,我就梗係唔想要啦,但係可以拖長啲就梗係同佢講叫佢摘多啲俾我攞返去啦。

之後佢準備嗚低身摘嗰陣,我問佢可唔可以俾我影啲番茄俾我外母睇吓。佢當然唔覺得有問題俾我影,但係我係其實想有藉口攞部電話出嚟啫,就算萬一,真係萬一佢如果發覺到我攞住部電話唔知做乜,佢都只會以為我影緊啲番茄俾我外母睇。

第一張,你以為我講吓,真係影番茄㗎

佢仲攞住盆番茄俾我影添,之後佢以為我影完,就準備摘多啲俾我。我喺佢嗚低身想行埋去摘,但係又要睇吓邊啲靚邊啲唔靚,邊啲熟邊啲未熟,嗚低咗個身,但係又未完全嗚低晒嗰個moment,俾我捕捉到呢張相。。。。

之後大嫂就行埋咗喺我前面跪咗喺地下摘咗啲番茄俾我,因為佢隔離全部都係佢種啲嘢,所以我冇得攝埋去佢到,唯有俾佢用個背脊dat住我,佢摘完就轉身入屋攞個袋俾我,經過我嗰陣地方因為好窄,我見佢轉身入屋嗰陣以為有機會可以揩到佢對真空冇bra嘅波, 但係佢小心到用手臂攬住盆番茄嚟護胸 🤬

不過好彩總算影到佢對波走光嘅moment,咁少機會見面,仲要喺佢到淨係逗留到咁少時間,都俾我見到佢走光,仲要影到,收鑊都算唔錯㗎啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆