上一頁下一頁
發新話題

(破處經過沒有了!!終於出文..再出去偷食經過~!!支持再加.CLOSE

收藏  |  訂閱
1.4k  89.8k

引用:
原帖由 leeming1234 於 2011-8-4 12:15 AM 發表 查看引用來源

我想講;我post得嘢出黎,都系想識下fd,傾下計;但你說話可以友善d,我有咩冒犯;對吾住;但五該禮貌小小;thx

嗯嗯~~~大家上黎呢到都係SHARE下自己既SWEET SWEET事~~~
搵下FD吹下水~~~

引用:
原帖由 iwantpassion 於 2011-8-4 12:15 AM 發表 查看引用來源

不如等我陪下你~咁咪2個人囉!!:smile_47:
U WANT PASSION?

引用:
原帖由 leeming1234 於 2011-8-4 12:16 AM 發表 查看引用來源
多謝曬xd

HAHA~~~咁又唔洗~~~SIS一定支持既~~

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-8-4 12:19 AM 發表 查看引用來源

我有你的msn嗎?may I?
我好似冇俾過MSN呢到既人....
俾左都冇用...少ON...
WHAT'S APP 同 TALK BOX了~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯~~~大家上黎呢到都係SHARE下自己既SWEET SWEET事~~~
搵下FD吹下水~~~
yes,><

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:19 AM 發表 查看引用來源
有幾正丫...:smile_19: :smile_19: :smile_19:
C姐...你好...相就引死人

回覆 915# 的帖子

OK, 明白, 如果有d咩野得罪既, 唔好意思...真係冇心既.. sorry!

無謂鬧交, 支持新人
我唔會要你既Msn, 因為我係女黎

不過我覺得, 你又唔洗咁急add師兄們既msn
無謂add完又del, 令佢地失望

而且叫人pm你msn, 都好似算招攬, 小心板主del post

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

U WANT PASSION?
i want may i?

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:22 AM 發表 查看引用來源

我好似冇俾過MSN呢到既人....
俾左都冇用...少ON...
WHAT'S APP 同 TALK BOX了~~
哦!明白!即是係度傾!嘻嘻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆