上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【153】

收藏  |  訂閱
1.5k  31.6k

:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-3 10:46 PM 發表 查看引用來源

sorry.......叫咩都好喇......我知錯喇...:')
咁又唔駛say sorry 喎....gum 仔

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-3 22:52 發表 查看引用來源

快d打黎.......恐怖熱線.....
聽完,,,,,無人陪我訓:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-3 10:46 PM 發表 查看引用來源
佢好似未上來
check 清楚d 喎, 小心佢罰你頂痰罐呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 10:54 PM 發表 查看引用來源

咁又唔駛say sorry 喎....gum 仔
禮貌黎既.......錯又要認.......打就......走定先...

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-3 10:54 PM 發表 查看引用來源

聽完,,,,,無人陪我訓:smile_o08: :smile_o08:
左青龍右白虎....

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-3 22:50 發表 查看引用來源
瞓住傾
鼻汗聲....:smile_o05: :smile_o05: 交流.. good feel...:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-3 10:55 PM 發表 查看引用來源

禮貌黎既.......錯又要認.......打就......走定先...
我唔會打人架...最多只係拍架咋

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 10:57 PM 發表 查看引用來源

我唔會打人架...最多只係拍架咋
係喎......睇到妳開始有動靜喎.....:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-3 22:56 發表 查看引用來源

左青龍右白虎....
我得左蟑螂, 右蜥蝪:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆