上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

回覆 9278# 最錫我老婆 的帖子

🤩🤩記得呀!☺️😅😅非常期待😋😋

好耐冇見試下探訪侄仔、請教問下😏大嫂....同老婆相處之道😏🤭

買涼茶或兩打酒水上去 孝敬 亞哥

求其買盒玩具畀佢個仔玩, 又可以引到佢同個仔玩, 可能有機會影到好野

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 13:23 發表 查看引用來源
今日嚮我啊哥屋企嗰頭附近做嘢,唔知大家仲記唔記得我大佬有個大波老婆。

因為我住嗰區離我大佬有啲遠,所以唔會經常過嚟呢邊,難得過到嚟就好有衝動想上去見吓大嫂。

但係呢個鐘數好明顯我大佬開緊工唔會喺屋企,明知得大 ...
求其買啲海鮮,燒鴨上去,話好耐冇見,今晚不如加料,一齊食飯……

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 13:23 發表 查看引用來源
今日嚮我啊哥屋企嗰頭附近做嘢,唔知大家仲記唔記得我大佬有個大波老婆。

因為我住嗰區離我大佬有啲遠,所以唔會經常過嚟呢邊,難得過到嚟就好有衝動想上去見吓大嫂。

但係呢個鐘數好明顯我大佬開緊工唔會喺屋企,明知得大 ...
....
好耐冇見試下探訪順便侄仔....
加油👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻☕支持!☺️加持多樣壯舉👍🏻👍🏻👏🏻

超市牛扒減價,順便買兩塊比佢哋,叫大嫂今晚煮比阿哥食

sorry,我應該講清楚啲,其實要諗藉口上去唔難,你知啦,女人喺屋企就著衫最隨便㗎啦,但係你一call佢佢就有可能換定衫見外人㗎啦嘛,唔係話要著返件見得人嘅出街衫,淨係遞返個bra都揼春啦。

但係唔call定就上去㩒人門鐘好冇禮貌啫,所以難題係點樣可以上去之前唔call佢同佢講聲?

回覆 9288# 最錫我老婆 的帖子

頭暈 唔知係咪 中暑

引用:
原帖由 昨日的你 於 2024-8-7 15:27 發表 查看引用來源
頭暈 唔知係咪 中暑
吊,又真喎,你唔講唔覺,宜家真係暈暈哋,經過佢樓吓頭暈暈唔通仲打電話咩,呢個ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆