上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

樓上☝️有師兄想知人妻legging透底褲俾個啊叔𥄫嗰日條底係咪白色,同埋想我影返當日條底出嚟做對比。

我要再上人妻屋企先影到,尋晚上咗佢到同佢食咗個好短嘅晚餐就要返屋企同老婆交人,一上到去就係即刻入佢廁所睇吓佢嗰日條底仲會唔會喺個污穢衫籃入面。一入到去個籃已經見到佢條底褲仲嚮到未洗 ✌️

人妻當日透晒出嚟俾個啊叔狂𥄫嗰條底褲。。。

並唔係白色,而係呢條淺藍色嘅普通款式先啱。

強烈對比圖 😝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-6 13:27 發表 查看引用來源
樓上☝️有師兄想知人妻legging透底褲俾個啊叔𥄫嗰日條底係咪白色,同埋想我影返當日條底出嚟做對比。

我要再上人妻屋企先影到,尋晚上咗佢到同佢食咗個好短嘅晚餐就要返屋企同老婆交人,一上到去就係即刻入佢廁所睇吓佢嗰 ...
都好正呀!😬

師兄你好醒, 多謝你 , 我滿足晒

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-8-6 14:06 發表 查看引用來源
師兄你好醒, 多謝你 , 我滿足晒
其實呢幾張底褲相同張對比圖帶到啲咩滿足感俾你?

你知啦, 平時喺街見到咁既場面, 都只能夠估條女著咩色 under , 有無喱士等等
而家有埋答案, 梗係滿足啦, 唯一要扣分就係under唔夠 sexy

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-6 13:27 發表 查看引用來源

我要再上人妻屋企先影到,尋晚上咗佢到同佢食咗個好短嘅晚餐就要返屋企同老婆交人,一上到去就係即刻入佢廁所睇吓佢嗰 ...
人妻真係知慳識儉,名牌子內褲雖然貴,但係貴買平用,咁多分泌液嘅污漬都唔捨得丟棄。
唔知道佢啲胸圍係咪一樣呢?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-8-7 08:31 發表 查看引用來源

人妻真係知慳識儉,名牌子內褲雖然貴,但係貴買平用,咁多分泌液嘅污漬都唔捨得丟棄。
唔知道佢啲胸圍係咪一樣呢?
你可以幫人妻買性感內衣👙⋯⋯

今日嚮我啊哥屋企嗰頭附近做嘢,唔知大家仲記唔記得我大佬有個大波老婆。

因為我住嗰區離我大佬有啲遠,所以唔會經常過嚟呢邊,難得過到嚟就好有衝動想上去見吓大嫂。

但係呢個鐘數好明顯我大佬開緊工唔會喺屋企,明知得大嫂喺屋企無啦啦走上去有啲難搞,大家有咩辦法幫手搞搞呢壇嘢? 😂😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 13:23 發表 查看引用來源
今日嚮我啊哥屋企嗰頭附近做嘢,唔知大家仲記唔記得我大佬有個大波老婆。

因為我住嗰區離我大佬有啲遠,所以唔會經常過嚟呢邊,難得過到嚟就好有衝動想上去見吓大嫂。

但係呢個鐘數好明顯我大佬開緊工唔會喺屋企,明知得大 ...
有冇野喺上面,話上次好似留低咗啲嘢!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 13:23 發表 查看引用來源

但係呢個鐘數好明顯我大佬開緊工唔會喺屋企,明知得大 ...
講...........天氣可能太熱, 好頭暈, 想上去休息一陣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆