上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

近排有沒有得比兄弟抽水丫

師兄,近排同人妻/老婆點呀?

尋日晏晝見咗2個客之後同老婆講話打通宵麻雀,唔洗返屋企攞正牌同人妻拍完拖就上佢到過夜。

不過我哋都係唔敢四周圍去,嚮附近食個lunch行吓就返屋企。食嘢之前人妻接到個重要電話所以就喺餐廳門口傾完先入去。咁喺我就食緊煙等佢傾埋個電話嗰陣又望吓人妻個蘿,真係好撚正。

咁我食完之煙仲等緊佢嘅時候,我就on99咁四圍行吓,不過嗰到周圍都冇乜嘢睇就喺我on99企喺到唔知做乜嘅時候。。。

有個啊叔啱啱泊完車行咗埋去人妻斜對面,佢由馬路行上行人路邊嗰陣已經全程望住人妻。憑我見到啊叔嘅視線我覺得啊叔應該係望緊人妻對腳嘅角度,之後個啊叔仲企定定喺人妻斜對面攞咗包煙出嚟點咗枝就喺人妻斜對面食。

啊叔一路食對眼都會不停望住人妻對腳,咁我都唔執輸即刻俾大家睇吓啊叔望緊乜。。。

可能人妻留意到啊叔不停眼望望佢所以覺得有啲唔自在,跟住人妻講講吓電話忽然間行開咗想離遠啲個啊叔,之後仲索性用個背面對住個啊叔,不過咁樣其實仲衰。。。。

人妻可能意識到個啊叔不停眼望望以為個啊叔望佢對波或者對腳,所以就行遠啲用個背脊dat住人就以為自己會好過啲,點知個啊叔望得仲勁。

因為人妻個蘿柚大家都知好圓好吸引㗎啦,仲要佢尋日又著住legging,陽光下面照住,成個蘿柚現晒形,連條底褲都透晒出嚟,最蠢嘅係佢宜家背住個啊叔,個啊叔仲更加肆無忌憚咁望啦吓話!完全連擔心人妻會見到佢望嘅擔憂都冇埋,可以盡情姦人妻個蘿柚,sorry,係視姦人妻個蘿柚先啱。

我望住個啊叔食完一枝煙之後又再點多枝嚟食,一路全程都係啤住人妻個蘿柚。到啊叔連第二枝煙都食完之後,先施施然慢慢揼咗枝煙頭,然後入餐廳。。

人妻行開咗之後佢其實一路都企咗向喺人哋餐廳門口,個啊叔入餐廳嗰陣要經過入妻,啊叔一路一步一步行近人妻嗰陣,對眼都係望住人妻個蘿柚。。。

呢個moment,就係呢個姦完人妻嘅啊叔。。。sorry又講錯,呢個moment,就係呢個視姦完人妻嘅啊叔行過人妻時候嘅一刻。。。

當時啊叔睇到嘅嘢,你哋都睇到!
之後返到人妻屋企都係嗰啲啦,睇吓戲煮吓飯咁。人妻著住件外套嚮身所以成晚都冇機會見到佢走光。反而係去到佢沖完涼之後竟然又有意外收穫。。。

我沖完涼之後就到佢去沖,我難得喺佢到過夜咁就梗係等佢沖埋涼就吊佢鑊金㗎啦。咁當時我喺床睇電話,佢沖完涼出嚟就坐咗喺床邊到吹頭。。。

咁吹頭好正常啫,冇乜特別,係睇到佢對腳同少少底褲啫,睇開我啲post嘅呢啲濕濕粹啦,都係純粹俾大家睇吓佢尋晚著睡裙嘅look啫。

咁佢吹完頭我知佢差唔多準備開得波啦,咁我就入廁所屙定篤尿擦個靚牙準備出嚟開佢波啦。點知我去完廁所出到嚟,見到佢瞓咗喺床上面睇住電話等我吊佢嗰陣。。。。。。條睡裙走光喎。

大家睇唔睇到亮點呢?大家可能會覺得佢專登咁樣嘅姿勢同專登露粒lin出嚟引我。其實我都有諗過係,但係佢全程都喺到睇緊張家輝,一路喺到笑緊。到我走到埋床攬佢佢仲話等陣睇埋先,咁所以我先肯定佢完全冇引我嘅動機,佢嘅走光真係純熟意外。

尋日人妻俾啊叔姦個蘿柚,吊!係視姦個蘿柚先啱,同佢夜晚走光嘅相,大家又有得全程身在其景啦 😘

回覆 9233# 最錫我老婆 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻師兄有好野👏🏻☕✌🏻睇到😁精神啊☺️....

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 4-8-2024 15:47 發表 查看引用來源
尋日晏晝見咗2個客之後同老婆講話打通宵麻雀,唔洗返屋企攞正牌同人妻拍完拖就上佢到過夜。

不過我哋都係唔敢四周圍去,嚮附近食個lunch行吓就返屋企。食嘢之前人妻接到個重要電話所以就喺餐廳門口傾完先入去。咁喺我就 ...
人妻著住睡裙嗰兩張相對腳堅正😍😍😍真係有排玩😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-4 15:47 發表 查看引用來源

不過我哋都係唔敢四周圍去,嚮附近食個lunch行吓就返屋企。食嘢之前人妻接到個重要電話所以就喺餐廳門口傾完先入去。咁喺我就 ...
嘩!人妻到腳真係正到……剩係對腳都有排玩呀

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-8-4 16:30 發表 查看引用來源

嘩!人妻到腳真係正到……剩係對腳都有排玩呀
咁到底係佢對腳,對波定蘿柚正啲先??

整體都正

先玩LIN頭
再玩對腳
狗仔式打PAT PAT
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-4 16:56 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-4 15:47 發表 查看引用來源

其實人妻知唔知道佢條 legging 好透,成條底褲透曬出嚟?
其實見到呢啲咁嘅情形我碌鳩都有少少扯扯哋。見到佢嗰件睡衣同埋粒 lin 真係好想沖埋去屌佢。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-4 16:56 發表 查看引用來源

全身都正!首先由對腳開始,慢慢奶上去,跟住慢慢奶個pat pat,再奶粒Lin Lin …..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆