上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  117.5k

引用:
原帖由 ccw812 於 2009-6-22 06:35 PM 發表 查看引用來源
good...:smile_38:
多謝支持

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 09:51 PM 發表

有乜咁怪.........
我反而覺得怪係.......妳又話同我差吾多年紀
咁你d 亞叔姑姐又會細過我
我有話差唔多咩?
阿爺好遲先生姑姐地

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-22 09:53 PM 發表 查看引用來源

個小公主真係傻ga wor~~~:smile_30:
佢唯一最大優勢就係青春......

引用:
原帖由 lovesex@.^ 於 2009-6-22 09:54 PM 發表 查看引用來源

我有話差唔多咩?
阿爺好遲先生姑姐地
妳睇妳.............一講年紀咁緊張
做乜吾覆我pm呀

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 21:55 發表 查看引用來源

佢唯一最大優勢就係青春......
可能我唔鍾意小妹妹,
18歲,
太細個la~~~:smile_39:

鬼哥, 你不如直接同佢一齊啦, 我都大我女朋友十幾年, 佢老豆老母只大我幾年, 我地一齊四年都冇問題, 我覺得你地咁既關係唔係幾好, 仲話同佢條佬食飯, 又契老豆契女, 你咪鬼咁做, 你遲早搞出個大頭佛, 個女仔仲細, 未識諗, 但你唔係呀嘛, 你識諗架, 知道將來可能會有乜後果。

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-22 07:50 PM 發表 查看引用來源

我都未見過火火哥哥咩樣... :smile_o01:
妳同佢一見即爆 lor.........火遇火

引用:
原帖由 magg 於 2009-6-22 09:57 PM 發表 查看引用來源
鬼哥, 你不如直接同佢一齊啦, 我都大我女朋友十幾年, 佢老豆老母只大我幾年, 我地一齊四年都冇問題, 我覺得你地咁既關係唔係幾好, 仲話同佢條佬食飯, 又契老豆契女, 你咪鬼咁做, 你遲早搞出個大頭佛, 個女仔仲細, 未 ...
多謝支持 & 關心..............
放心.......當適當時候,
即使我幾吾捨得亦會放手,
佢講明吾會認真, 亦吾會同我一齊....
我地只係人生中的小插曲~~~~鏡花水月

一切過眼雲煙...怎樣來怎樣去
溝完又溝一個...女走女還在.

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-22 22:03 發表 查看引用來源
一切過眼雲煙...怎樣來怎樣去
溝完又溝一個...女走女還在.
大師,
好玄wor~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆