上一頁下一頁
發新話題

(破處經過沒有了!!終於出文..再出去偷食經過~!!支持再加.CLOSE

收藏  |  訂閱
1.4k  89.8k

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:05 AM 發表 查看引用來源
SIS~~~推左啦~~~~期待有PAT PAT睇~~:smile_47:
八妹你都入來推既..好耐冇見!
幾時到你再出report?

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-8-4 12:07 AM 發表 查看引用來源

八妹你都入來推既..好耐冇見!
幾時到你再出report?
重係得一個人......咩都冇...點出REPORT....

回覆 850# 的帖子

日日有靚相睇就好囉,

我都想add埋一份呀...可以嘛?

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:10 AM 發表 查看引用來源

重係得一個人......咩都冇...點出REPORT....
你咁正...搵人同你玩下咪得喇

引用:
原帖由 superken07 於 2011-8-4 12:10 AM 發表 查看引用來源
日日有靚相睇就好囉,

我都想add埋一份呀...可以嘛?
我想講;我post得嘢出黎,都系想識下fd,傾下計;但你說話可以友善d,我有咩冒犯;對吾住;但五該禮貌小小;thx

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:10 AM 發表 查看引用來源

不如等我陪下你~咁咪2個人囉!!:smile_47:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-8-4 12:05 AM 發表 查看引用來源
SIS~~~推左啦~~~~期待有PAT PAT睇~~:smile_47:
多謝曬xd

引用:
原帖由 leeming1234 於 2011-8-4 12:15 AM 發表 查看引用來源

我想講;我post得嘢出黎,都系想識下fd,傾下計;但你說話可以友善d,我有咩冒犯;對吾住;但五該禮貌小小;thx

大家都明既 ...Support

引用:
原帖由 abcoj 於 2011-8-4 12:15 AM 發表 查看引用來源

你咁正...搵人同你玩下咪得喇
有幾正丫...:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:

我有你的msn嗎?may I?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆