上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[141]

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-8 03:15 PM 發表 查看引用來源

亦都NG多
讀書多與少唔係最重要, 最重要係人既修養同品性

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-8 03:15 PM 發表 查看引用來源
識左好耐丫嘛
我又要識你好耐:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-8 03:17 PM 發表 查看引用來源
我o個時想買, 不過買唔到:smile_13:
講啲野一般啦.................係驚人學..............所以只作為藏書眩耀下啫

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-8 03:18 PM 發表 查看引用來源
我又要識你好耐:smile_13: :smile_13: :smile_13:
我日日都上來的, 要識我唔難

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-8 03:18 PM 發表 查看引用來源
起碼唔少
書到用時方恨少:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-8 03:18 PM 發表 查看引用來源
環境影響好大..............清朝和紳就係好例子,佢讀書好多好叻架。

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-8 03:19 PM 發表 查看引用來源
講啲野一般啦.................係驚人學..............所以只作為藏書眩耀下啫
今朝入左 941 :smile_44:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-8 03:18 PM 發表 查看引用來源
我冇GE 我傻GE:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-8 03:20 PM 發表 查看引用來源
書到用時方恨少:smile_39: :smile_39: :smile_39:
正常現像...............如果唔係就會自大架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-8 03:21 PM 發表 查看引用來源
環境影響好大..............清朝和紳就係好例子,佢讀書好多好叻架。
和珅忠定奸:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆