上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:53 發表 查看引用來源

你就好啦 人妻太保守啦
出嚟同你玩嘅人妻又點會保守啊?🤔🤣

人妻同老婆,都咁好波,正呀

回覆 9122# 最錫我老婆 的帖子

....師兄今晚會爆料....?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 14:27 發表 查看引用來源
難得啱啱影到張老婆近照,橫掂都係,不如嚟個大對比啦。我上星期都偷影咗張人妻喺屋企嘅相,都係背心,都係短褲,都係睇到波,睇到對腳。咁不如大家睇吓覺得邊個身材好睇啲,邊個身形似會好屌啲呢

人妻
https://i.postimg.cc/xjkK ...
要比拚過先知邊位身材好

就咁睇身形兩個都唔算好大分別,係ching 老婆肥少少,firm唔firm就真係要ching你先知
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 14:27 發表 查看引用來源
難得啱啱影到張老婆近照,橫掂都係,不如嚟個大對比啦。我上星期都偷影咗張人妻喺屋企嘅相,都係背心,都係短褲,都係睇到波,睇到對腳。咁不如大家睇吓覺得邊個身材好睇啲,邊個身形似會好屌啲呢

人妻
https://i.postimg.cc/xjkK ...

人妻仲有無比你內射呀🤣
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:53 發表 查看引用來源

你就好啦 人妻太保守啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:13 發表 查看引用來源

我仲偷偷哋airdrop咗俾我自己 😂 😂
有冇得cap幾張圖分享下?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:01 發表 查看引用來源

你中咗一大半,唯一嘅係人妻個籮柚又大又圓得嚟但係唔實啊,佢實嘅話都可能冇咁好吊,但佢係好撚柔軟呀係,個蘿柚啲肉唔實但係又要好翹嗰嘢先難啊大佬。細佬我見識少,呢啲女嘅蘿柚我真係除咗人妻之外未遇過。 ...
女人籮柚翹,好容易令男人想入非非

回覆 9148# 平衡生活 的帖子

唔知師兄今晚會唔會得閒爆料呢?.....期待更精彩作品登場!

回覆 9109# 最錫我老婆 的帖子

身型尼講你老婆都仲keep到,好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆