上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 14:07 發表 查看引用來源

手臂粗咗,條腰冇咗,肚有啲腩肉,對波冇咁挺
係咪喂人奶所以個波the左?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-7-10 14:25 發表 查看引用來源

籮柚大D、同實D,屌佢嗰時撞下撞下嘭嘭聲又有回彈力,又真係好正。
你中咗一大半,唯一嘅係人妻個籮柚又大又圓得嚟但係唔實啊,佢實嘅話都可能冇咁好吊,但佢係好撚柔軟呀係,個蘿柚啲肉唔實但係又要好翹嗰嘢先難啊大佬。細佬我見識少,呢啲女嘅蘿柚我真係除咗人妻之外未遇過。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 14:27 發表 查看引用來源
難得啱啱影到張老婆近照,橫掂都係,不如嚟個大對比啦。我上星期都偷影咗張人妻喺屋企嘅相,都係背心,都係短褲,都係睇到波,睇到對腳。咁不如大家睇吓覺得邊個身材好睇啲,邊個身形似會好屌啲呢

人妻
https://i.postimg.cc/xjkK ...
只講現在身材 人妻完勝

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-10 14:58 發表 查看引用來源
係咪喂人奶所以個波the左?
宜家興餵人奶,10個有8個女人都餵人奶㗎啦,人妻都係,對波咪又係咁挺

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:03 發表 查看引用來源

宜家興餵人奶,10個有8個女人都餵人奶㗎啦,人妻都係,對波咪又係咁挺
收奶後 先會慢慢挺返
喂緊果時 一定會the

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:01 發表 查看引用來源

你中咗一大半,唯一嘅係人妻個籮柚又大又圓得嚟但係唔實啊,佢實嘅話都可能冇咁好吊,但佢係好撚柔軟呀係,個蘿柚啲肉唔實但係又要好翹嗰嘢先難啊大佬。細佬我見識少,呢啲女嘅蘿柚我真係除咗人妻之外未遇過。 ...
咁真係幾好屌!😬
去咗泰國有冇開發咗人妻?😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 14:27 發表 查看引用來源

呢句真。有時諗緊骨慘慘嗰啲女同事,佢哋男朋友撞落去應該會好痛
痛唔 痛就唔知,不過我骨懺懺嘅女,唔洗講話蘿柚好唔好吊啦,就咁攬住條腰都冇手感啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:03 發表 查看引用來源

就算之後始終都係會唔好睇,你見到好睇嗰啲可能係屋企有錢俾佢去做保養。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-10 15:04 發表 查看引用來源
收奶後 先會慢慢挺返
喂緊果時 一定會the
我做咗人老豆之後知道啲女人餵緊人奶嗰陣好興自拍留念自己收藏,所以我當時相信人妻都有咁做,咁我就偷睇人妻電話試吓揾唔揾到呢類型嘅自拍。咁如我所料真係俾我見到有佢餵緊人奶嘅自拍相,對波一啲都唔墮

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 15:11 發表 查看引用來源

我做咗人老豆之後知道啲女人餵緊人奶嗰陣好興自拍留念自己收藏,所以我當時相信人妻都有咁做,咁我就偷睇人妻電話試吓揾唔揾到呢類型嘅自拍。咁如我所料真係俾我見到有佢餵緊人奶嘅自拍相,對波一啲都唔墮 ...
咁佢都算得天獨厚!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆