上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 13:53 發表 查看引用來源

有,點都要交功課嘅
而家邊個好屌啲?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 13:03 發表 查看引用來源
好多師兄留言同pm話好想睇我老婆嘅相,咁其實我都提過點解宜家冇出老婆嘅相。一來同老婆關係唔好,佢覺得我做乜都篤眼篤鼻,我又覺得見親佢都淨係俾佢鬧。咁好自然大家對大家嘅性趣已經麻麻哋啦。 佢唔會再俾我影相,我亦都 ...
唔係丫!阿嫂身材都好正呀!

阿嫂仲好白滑
係咪升咗 Cup

師兄話佢身材走咗樣
點樣走樣法
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 13:03 發表 查看引用來源
好多師兄留言同pm話好想睇我老婆嘅相,咁其實我都提過點解宜家冇出老婆嘅相。一來同老婆關係唔好,佢覺得我做乜都篤眼篤鼻,我又覺得見親佢都淨係俾佢鬧。咁好自然大家對大家嘅性趣已經麻麻哋啦。 佢唔會再俾我影相,我亦都 ...

回覆 9090# 最錫我老婆 的帖子

咁....交完就各顧各?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 13:56 發表 查看引用來源
而家邊個好屌啲?
老實講,老婆其實肥肉多過人妻,人妻對波雖然冇我老婆對波咁大,但係廷啲。同埋人妻個pat真係好屌,屌唔返轉頭,人妻屌蘿柚贏成條街

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-10 13:59 發表 查看引用來源
阿嫂仲好白滑
係咪升咗 Cup

師兄話佢身材走咗樣
點樣走樣法

手臂粗咗,條腰冇咗,肚有啲腩肉,對波冇咁挺

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 14:06 發表 查看引用來源

老實講,老婆其實肥肉多過人妻,人妻對波雖然冇我老婆對波咁大,但係廷啲。同埋人妻個pat真係好屌,屌唔返轉頭,人妻屌蘿柚贏成條街
永遠都係隔籬飯香

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 14:06 發表 查看引用來源

咁邊個窄啲?

回覆 9095# 最錫我老婆 的帖子

咁佢鬆晒😒🤨冇去keep下?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-10 14:07 發表 查看引用來源

手臂粗咗,條腰冇咗,肚有啲腩肉,對波冇咁挺
佢冇做返運動修身?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆