上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【144】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.3k

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-23 10:38 AM 發表 查看引用來源
由其去系工作方面既野
月黎月有分其
1)0甘0吾中意同衣家間野合作、未 拍下個屎忽走頭0吾好造LOR
2)真系無左衣分野0吾得既、未Good声 呑左去LOR

又要EQ低、成日発皮4、又 ...
個性使然........................患得患失....................唔想做,但唔敢接受新工作................怕難搵..............做...........又好煩.................你最好唔加意見,淨係笑下算

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-23 10:39 AM 發表 查看引用來源
系星期6先系0甘姐化~~
日日都係呀.....................由而家開始靜到5:30到啦

入下黎先, 首首

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-23 10:49 AM 發表 查看引用來源
衣一世人真系無セ野難到我
系日日等C All衣様野就真系麻煩
今日就等左成朝:smile_22: :smile_22: :smile_22:
無法架.............習慣左囉..............做下腸部運動..................用手揉下小腹 我幫唔到你架

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 10:56 AM 發表 查看引用來源
入下黎先, 首首
love................vk咁得閑呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-23 10:53 AM 發表
個性使然........................患得患失....................唔想做,但唔敢接受新工作................怕難搵..............做...........又好煩.................你最好唔加意見,淨係笑下算
可以就0吾使0甘慶Lar
香港個辺又系
去地D英文真系得個笑字
一有セ野就温我 転話
我一同去講
去就発皮4

講真
好多時我覚得
有D野要造起上黎真系0吾難
系想0吾想造

回回, 各位, 早:smile_38:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-23 11:29 AM 發表 查看引用來源
可以就0吾使0甘慶Lar
香港個辺又系
去地D英文真系得個笑字
一有セ野就温我 転話
我一同去講
去就発皮4

講真
好多時我覚得
有D野要造起上黎真系0吾難
系想0吾 ...
男人自尊心強烈啲

引用:
原帖由 88ken 於 2009-5-23 11:43 AM 發表 查看引用來源
回回, 各位, 早:smile_38:
88堅午安

也許,這輩子我們無緣牽著首 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆