上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  536.6k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 13:49 發表 查看引用來源

唔容易,好難。當時內心好難受。
比着我剛剛同女朋友拍拖,我都會覺得內心好難受。

愛美神十幾歲就成咗癮,中間斷開咗咁耐,喺佢自己心中可能真係叫殘存,或者最後嘅玩樂
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 13:48 發表 查看引用來源

大佬,31咋,女人都美嘅時候!點算「殘存」?🤔🤔🤔

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-15 13:56 發表 查看引用來源
愛美神十幾歲就成咗癮,中間斷開咗咁耐,喺佢自己心中可能真係叫殘存,或者最後嘅玩樂

我親身經驗話俾你聽,就算點樣爛玩都好,只要保養得好,同埋去到31歲個年齡,未必會好似你想像咁樣咁差

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-15 13:56 發表 查看引用來源

Bingo!!!!  Correct!!!  

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 13:39 發表 查看引用來源

嗱,呢個就係重點!決定因素在於Steven一個月後就走。當時我估Athena冇可能跟埋佢去英國,所以至放手佢去玩。
希望Steven都係呢個討論區嘅會員

由第二個男人口中聽到女朋友讚你, 真係特別甜蜜!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 13:37 發表 查看引用來源
我同Steven由金鐘坐地鐵去九龍塘,途中有講有笑。呢個境況係我之前完全預計唔到。Steven亦喺呢程車將佢嘅身世話我知。去到九龍塘,行緊去Steven屋企時,突然收到Athena電話。
Athena:咦?你唔喺屋企?
我:係呀。今晚約咗個好耐冇 ...
師兄真係好大方,好想睇你哋點玩3P!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-15 14:26 發表 查看引用來源
師兄真係好大方,好想睇你哋點玩3P!😬
其實如果老婆願意,佢又控制到唔會鍾意第二個,另一個男人亦都係信得過(我老婆又對佢有好感),我都想睇吓佢比其他人扑

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 14:48 發表 查看引用來源

其實如果老婆願意,佢又控制到唔會鍾意第二個,另一個男人亦都係信得過(我老婆又對佢有好感),我都想睇吓佢比其他人扑
淨係睇定3P?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-15 14:50 發表 查看引用來源
淨係睇定3P?
有得揀,當然兩樣都想試吓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆