上一頁下一頁
發新話題

~四~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  63.5k

雀雀~~~我估大約要四百幾至到六百~~~要睇下你邊個部份~~~~因為噴油每幅同你計

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-25 10:48 AM 發表 查看引用來源
架車咩色????同埋係邊個位置?
銀色,係左後輪上面個彎位,早兩個月唔知邊條卜街泊我隔離整花左囉…早幾日咪同你顏究架golf 想換鬼左佢,但家下`換鬼咩…咩諗下執番好架錢七囉…

唔知貴唔貴唶…

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-25 10:54 AM 發表 查看引用來源
呵呵~~~~:smile_o11:
你逼我反咬你一口:smile_o02: :smile_o06:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-25 10:55 AM 發表 查看引用來源

銀色,係左後輪上面個彎位,早兩個月唔知邊條卜街泊我隔離整花左囉…早幾日咪同你顏究架golf 想換鬼左佢,但家下`換鬼咩…咩諗下執番好架錢七囉…

唔知貴唔貴唶…
有無凹到????

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-25 10:55 AM 發表 查看引用來源
雀雀~~~我估大約要四百幾至到六百~~~要睇下你邊個部份~~~~因為噴油每幅同你計
有邊間好介紹呀?幾舊都有得諗,横掂都換唔到車…

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-2-25 10:55 AM 發表 查看引用來源

你逼我反咬你一口:smile_o02: :smile_o06:
人家有愛的抱抱~你就有愛的咬咬~~~

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-25 10:56 AM 發表 查看引用來源
有無凹到????
咁又無…但係有少少見肉架啦…條正死卜街…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-25 10:57 AM 發表 查看引用來源

有邊間好介紹呀?幾舊都有得諗,横掂都換唔到車…
要問問我班友仔有無相熟噴油先得

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-25 10:57 AM 發表 查看引用來源

咁又無…但係有少少見肉架啦…條正死卜街…
你影張相睇下有幾嚴重先

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-25 10:57 AM 發表 查看引用來源
人家有愛的抱抱~你就有愛的咬咬~~~
:smile_o04: 愛?愛你個頭...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆