上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#31 - 單身日誌 ( P.1, 2 )

收藏  |  訂閱
3.1k  29.0k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-25 06:41 PM 發表 查看引用來源

嚇親? 我諗住你聽到咁hardcore嘅對話會好興奮添
冇,完全冇
細路女大庭廣眾講啲咁嘅嘢仲要咁大聲
我接受唔到

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-25 06:45 PM 發表 查看引用來源

冇,完全冇
細路女大庭廣眾講啲咁嘅嘢仲要咁大聲
我接受唔到
連你都接受唔到一定係好大聲....

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-25 06:17 PM 發表 查看引用來源

頭先去飲咖啡嗰陣聽到隔幾枱個𡃁妹講「我比佢鑽爆個屎忽Lung」
真係嚇到我個心都離一離

幾時有突然出唻讚我呀😑
其實我覺得宜家時下年輕人都好open,分分鐘初中就已經初嘗禁果,有小朋友的呢一代真係會好驚,男嘅驚攪大人個肚,女嘅就驚俾人攪大。唉~~~~到底呢個係咩嘢世界

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-25 06:49 PM 發表 查看引用來源

連你都接受唔到一定係好大聲....
個環境咁大咁開陽咁嘈,都比我咁清楚聽到🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
呢d野可細聲d講啫

引用:
原帖由 GiveUpme 於 25-7-2018 18:49 發表 查看引用來源

其實我覺得宜家時下年輕人都好open,分分鐘初中就已經初嘗禁果,有小朋友的呢一代真係會好驚,男嘅驚攪大人個肚,女嘅就驚俾人攪大。唉~~~~到底呢個係咩嘢世界 ...
“有小朋友的呢一代真係會好驚,男嘅驚攪大人個肚,女嘅就驚俾人攪大”
十分認同

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-25 06:49 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得宜家時下年輕人都好open,分分鐘初中就已經初嘗禁果,有小朋友的呢一代真係會好驚,男嘅驚攪大人個肚,女嘅就驚俾人攪大。唉~~~~到底呢個係咩嘢世界 ...
價值觀問題

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-25 06:41 PM 發表 查看引用來源

嚇親? 我諗住你聽到咁hardcore嘅對話會好興奮添
咪係,我實會擰轉面聽架!一定會留意樣貌+提及部位。大爺成日話我太8卦😒太鍾意聽人講乜

引用:
原帖由 GymHard 於 2018-7-25 06:54 PM 發表 查看引用來源

“有小朋友的呢一代真係會好驚,男嘅驚攪大人個肚,女嘅就驚俾人攪大”
十分認同
性教育要做好d

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-25 06:49 PM 發表 查看引用來源

你驚嗰D嘢好似我嗰個年代已經係咁喇喎....
我而家都仲驚比人搞大個肚架

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-25 06:57 PM 發表 查看引用來源

性教育要做好d
即係做足安全措施就無問題喇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆