上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

原來好多人係度都無出聲, 我今日難得可是得閒D呀:smile_34:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 04:07 PM 發表 查看引用來源
原來好多人係度都無出聲, 我今日難得可是得閒D呀:smile_34:
得閒就俾對手休息吓~

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 02:43 PM 發表 查看引用來源

多謝師姐鼓勵!
佢何止盲左,仲耳又聾,眼又朦添,我為佢做幾多野佢都睇唔到
我會努力過好自己一個人嘅生活(因家陣有老公等於無老公)
你要活得比佢好,女人唔一定要靠身邊果個男人生活至開心,我信你會做到!

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-7 04:22 PM 發表 查看引用來源

得閒就俾對手休息吓~
師兄, 今日休左一日啦, 星期一有時間我就執執呢個POST, 同埋完左WENDY個故事:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 05:34 PM 發表 查看引用來源

師兄, 今日休左一日啦, 星期一有時間我就執執呢個POST, 同埋完左WENDY個故事:smile_44:
A gd news to your supporters

出咗去郊遊,夜啲番屋企 support

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-7 06:48 PM 發表 查看引用來源
出咗去郊遊,夜啲番屋企 support

野戰?heehee

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 04:07 PM 發表 查看引用來源
你今日去左邊度偷...閒呀

引用:
原帖由  於 2013-12-7 09:56 AM 發表 查看引用來源
"人總要勇敢生存,我還是重新許願"
C hing加油
"例如學會~~承受 O O ~~ "
引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-7 10:08 AM 發表 查看引用來源
有謂人生不如意事十常八九, or 天將降大任於斯人也, 必先勞其筋骨, 餓其體膚,
開心面對吧....(外人的說法, 身在其中必有他想,呵呵)
可惜而家係勞我精神呢... :smile_27:
引用:
原帖由  於 2013-12-7 10:23 AM 發表 查看引用來源
件事過咗去,就唔好俾佢影響心情。呢啲係對自己既磨練。
其實有 D 事仲未過去.....仲處於一個好.......唔知點形容既情況...
引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-7 10:26 AM 發表 查看引用來源

有沒有想過是因你心理太差,影響了判斷? 所先被打了7折?
影響了判斷係有 ,不過唔係呢件事 , 仲差 d 攪掂埋自己 :smile_27:
引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 10:57 AM 發表 查看引用來源

本田兄, 人生好多野都有高低潮, 簡單講同做愛一樣, 做愛你都無可能控制到長時間都只有高潮啦, 何況日常生活, 人對事執著是正確, 但過度只會苦了自己, 亦影響身邊人, 放下屈結吧
我會盡力試下========================我是分格線========================多謝咁多位師兄師姐 (妹) 支持 , 一波 N 折單野攪掂左 , 只係同預算中有頗大出入只不過....既然都算完成左 , 總叫好過乜都冇哂既 :smile_13:

至於另一 d 微妙又唔知點形容既事呢........嗯...........希望時間可以幫幫忙吧....

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 02:18 PM 發表 查看引用來源

現階段佢不會後悔
如第時同個女人散左可能會
呵呵~~
分開後扮靚令男人後悔,係對男人最大既懲罰。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆