上一頁下一頁
發新話題

同BF搞完......

收藏  |  訂閱
191  33.1k

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-5-30 09:48 PM 發表 查看引用來源
唉.. bf 內射, sp 又內射 !! 怕唔怕有病o架 ?? :smile_39: :smile_39:
做妳 bf 同 老公 真慘 ! d 綠帽係咁戴 !!!! :smile_39: :smile_39:
佢 bf 係童子軍!!!

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-5-31 01:45 AM 發表 查看引用來源

美女廚房...食左先講:smile_30:
唔係  有女埋房  食左先講  咩??

有機會都想試下樓主嘅性技

引用:
原帖由 cupnoodles_shan 於 2009-5-30 08:34 PM 發表 查看引用來源
Hi,我第一次出POST,如果寫得唔好,希望唔好見怪喇:smile_24:
尋晚BF收工返黎,通常平時佢一入門口除完鞋就會KISS我咀咀,之後先再放低個袋,去洗手~KISS完之後,我唔知點解突然好想攬實佢,跟住叫佢去沖涼換3,因為佢成身 ...
妳好餓咁既款喎:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 cupnoodles_shan 於 2009-5-30 20:34 發表 查看引用來源
Hi,我第一次出POST,如果寫得唔好,希望唔好見怪喇:smile_24:
尋晚BF收工返黎,通常平時佢一入門口除完鞋就會KISS我咀咀,之後先再放低個袋,去洗手~KISS完之後,我唔知點解突然好想攬實佢,跟住叫佢去沖涼換3,因為佢成身 ...
你都好密
又幟嘆

Thanks for sharing

thx~~

我個ex. 同你一樣多水+大食!!

your story is so fake............

引用:
原帖由 btyau 於 2009-6-1 12:25 PM 發表 查看引用來源
your story is so fake............
完全同意~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆