上一頁下一頁
發新話題

幾經波折的第一次見面~ 就第一次內射進後門~

收藏  |  訂閱
110  22.2k

引用:
原帖由 菲立斯 於 1-5-2009 08:52 AM 發表 查看引用來源

見到你玩得咁開心,令我到心裡面戚戚然.........點解主角唔係我:')
天意 :smile_44:

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 1-5-2009 09:18 AM 發表 查看引用來源

唉~又嗌交...... :smile_42:
成日都為左 d 小事嘈~ 都唔知係我既不滿多左~ 定係佢開始無耐性~ :smile_45:

樓主~如此豐"性"人生...活著是精彩:smile_40:
同意麼~知更小姐

第一次就咁激, GOOD 呀

how come no one help you push, at least this doesn't sound like a story

幾好文彩.想像力豐富. 努力!

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-5-1 08:52 AM 發表 查看引用來源

見到你玩得咁開心,令我到心裡面戚戚然.........點解主角唔係我:')
:smile_47:你都做左吾少人主角la

引用:
原帖由 Kipp 於 30-4-2009 03:37 發表 查看引用來源
跟他相識了一段日子~ 期間都有嘗試約會~
可是~ 總有事情發生~ 真的有緣無份~
今天~ 跟他相約好了在我下班後一起吃午餐~
無奈~ 早上就胃痛~ 我提早下班~ 回家去了~
而他~ 吃飽了就回到公司~
下午的時候~ 一 ...
護士真係正~~:smile_40:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 1-5-2009 07:09 PM 發表
樓主~如此豐"性"人生...活著是精彩:smile_40:
同意麼~知更小姐
你悟性又幾高喎~ :smile_44:

引用:
原帖由 Kipp 於 2009-4-30 03:37 AM 發表 查看引用來源
跟他相識了一段日子~ 期間都有嘗試約會~
可是~ 總有事情發生~ 真的有緣無份~
今天~ 跟他相約好了在我下班後一起吃午餐~
無奈~ 早上就胃痛~ 我提早下班~ 回家去了~
而他~ 吃飽了就回到公司~
下午的時候~ 一 ...
恭喜您 ! 有新的體經驗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆