上一頁下一頁
發新話題

第一次潮吹:3 [加左相喇]

收藏  |  訂閱
255  73.6k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-29 04:37 PM 發表 查看引用來源

飲多d水la..一日8 杯水..drink9杯..多阻個杯就會出番來:smile_30:
哈哈~不過E+分左手~~飲黎都冇用~
之前有時自己搞自己仲多水過佢搞我~

又大波條腿又白又長
有你呢個老婆真係正囉:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-29 04:52 PM 發表

哈哈~不過E+分左手~~飲黎都冇用~
之前有時自己搞自己仲多水過佢搞我~
:smile_13: 自己出水點及另一半攪到你出wo

O~~~~~~~你身材好勁呀,可唔可以摸下呀???:smile_13: :smile_13: :smile_40:

如果想快d吹得出
手法好重要
要留意女方去到咩位~
要快定慢~!
同用ky(熱感)都會快d~

引用:
原帖由 芒果小公主 於 2009-4-29 12:25 AM 發表 查看引用來源
新人新分亨, 第一次黎打野 希望大家鐘意同俾D意見我 =)

今日我無啦啦搵左老公D  A片出黎睇, 有套講公車痴漢  有套講強奸..
一路睇我下面就一路濕  唔知點解 一睇D 公車痴漢 我就覺得好HIGH 好正..
一路幻想自己 ...
樓主身材真係好好喎:smile_47:

長腿i like it

引用:
原帖由 joyce0815 於 2009-4-29 06:28 PM 發表 查看引用來源
如果想快d吹得出
手法好重要
要留意女方去到咩位~
要快定慢~!
同用ky(熱感)都會快d~
其實點先會成功呀

震旦加手口並用, 都試過, 個女仔真係將成張床單濕了一大片 .......

:smile_34: 真係好大對波波

引用:
原帖由 芒果小公主 於 2009-4-29 12:25 AM 發表 查看引用來源
新人新分亨, 第一次黎打野 希望大家鐘意同俾D意見我 =)

今日我無啦啦搵左老公D  A片出黎睇, 有套講公車痴漢  有套講強奸..
一路睇我下面就一路濕  唔知點解 一睇D 公車痴漢 我就覺得好HIGH 好正..
一路幻想自己 ...
thanks for sharing.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆