上一頁下一頁
發新話題

係男朋友張床同佢好朋友攪野:>

收藏  |  訂閱
136  39.1k

咁似報紙D艷情小說嘅:smile_30:

真係聽到都夠晒刺激。。。

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-27 02:59 PM 發表 查看引用來源

妳真係無得頂......好想同妳飲下酒添....
我都有d想同佢飲-.-

玩時玩, 都要安全第一啦...

引用:
原帖由 BBsonxd 於 2009-3-27 02:40 PM 發表 查看引用來源
第一次出post!!^^
我男朋友一個人住既,
有一次,佢叫左佢個好朋友一齊上黎飲酒!
3個人係咁飲係咁飲..最後3個都wing左:smile_44:
我男朋友頂唔順自己上左床到訓,我就繼續同佢好朋友係到玩..
玩玩下我地2個都訓左 ...
可能真係心理上覺得勝利喇,我都試過喺sp屋企同佢造愛,而且重係喺佢哋張床上面造,一路造,一路望住佢擺喺床頭嘅,佢兩公婆嘅合照,覺得好 high,好有勝利感,心入面一路自己同自己講:“見唔見我騎住你老婆呀?”到我射嘅時候,我重係抬高頭望住佢掛喺床頭牆上面嘅結婚照嚟射,感覺上咗好耐添。射完覺得下面重好硬,休息一陣無抽出嚟又郁過,最後射咗兩次至夠。佢都問我做乜今日特別興奮,我當然無講話係因為對住佢老公幅相所以至咁 high 啦。

引用:
原帖由 BBsonxd 於 2009-3-28 05:37 PM 發表 查看引用來源
我真係唔明.我見你地d post..
男仔食朋友女朋友就讚好..
女仔同其他男仔就有問題..
點解呢?
都唔係既, 但唔好係BF張床, 俾番少少面啦

引用:
原帖由 BBsonxd 於 27-3-2009 14:40 發表 查看引用來源
第一次出post!!^^
我男朋友一個人住既,
有一次,佢叫左佢個好朋友一齊上黎飲酒!
3個人係咁飲係咁飲..最後3個都wing左:smile_44:
我男朋友頂唔順自己上左床到訓,我就繼續同佢好朋友係到玩..
玩玩下我地2個都訓左 ...
妳甘都得~~妳男朋友就慘啦~~:smile_42:

:smile_47: 酒後亂性

你男朋友都好慘下wo

妳男友咁搞笑既?
比妳同另一個男仔訓?
其實佢係咪有心想引妳食第二條仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆