上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[41]

收藏  |  訂閱
744  5.0k

引用:
原帖由 LUCIDA 於 18/2/2009 05:58 PM 發表 查看引用來源
爆咩呀,,,,,,,,屎渠呀
DA DA,,走啦,,,今晚見啦,,,BYE,,,幫我插某君多兩野,,,

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-2-18 05:55 PM 發表 查看引用來源
你.....你.....你仲有D衰D既野收埋
E D 唔駛講.....慢慢你就會知

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-18 05:58 PM 發表 查看引用來源
你搵我咩,,,我好累啦,,,走左成日鬼,,,要休息下先,,,BYE,,,:smile_42:
BYE BYE利記:smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-18 05:58 PM 發表 查看引用來源

又多左個人黎爭食添:smile_22: :smile_22:
你以為是朱扒嗎?怎會爭食呢.:smile_30:

我都夠鐘收工LU......拜拜....清清.....拜拜....各位:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-18 06:00 PM 發表 查看引用來源

E D 唔駛講.....慢慢你就會知
你隻披字羊皮既狼吖

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-18 05:59 PM 發表 查看引用來源
DA DA,,走啦,,,今晚見啦,,,BYE,,,幫我插某君多兩野,,,
他們是ga的,妳都知道

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-18 06:01 PM 發表 查看引用來源
我都夠鐘收工LU......拜拜....清清.....拜拜....各位:smile_38: :smile_38:
88.明天請早,不要懶床啊.

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-18 06:01 PM 發表 查看引用來源
BYE BYE收埋你條尾呀,,,,,嚇親人吖:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 寧采臣2 於 2009-2-18 06:02 PM 發表 查看引用來源

他們是ga的,妳都知道
呢度全部都係仔黎架...有矛興趣吖:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆