上一頁下一頁
發新話題

男友帶我同其他人一齊玩group sex

收藏  |  訂閱
204  59.0k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-2-4 08:12 PM 發表

我都識得一個女仔好似妳咁.......不如約埋一齊玩呀......
雖然我知道現實中有幾個女性朋友成日玩orgy party,但我以前唔會join佢哋,我亦唔想成日咁玩法,因為玩ge時候雖然好high好投入自己都唔想停,不過玩完之後又覺得唔應該咁玩,所以好矛盾

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-3 11:37 PM 發表
舊年聖誕我男友買咗好多玩具比我做聖誕禮物,本來都無咩ge,不過近來發覺原來佢別有用心
話說佢經常同我做ge時候中意插多一支震震棒入我屎眼,佢話扮玩3p,有時要我幫佢口交時,仲插兩支入下面,等哥兩支野轉 ...
樓主玩orgy party記得要班男仔帶dom呀,如果幾個女仔的話,男仔換partner之前一定要佢換咗dom先好比佢插入嚟呀,我有個friend玩orgy party玩大咗,次次用dom但自己中招,後來先知原來佢無要班男仔換dom,中招之後手尾好長ga

引用:
原帖由 Bad-Girl 於 2009-2-4 09:01 PM 發表

樓主玩orgy party記得要班男仔帶dom呀,如果幾個女仔的話,男仔換partner之前一定要佢換咗dom先好比佢插入嚟呀,我有個friend玩orgy party玩大咗,次次用dom但自己中招,後來先知原來佢無要班 ...
我第一次跟bf上去同佢個friend玩時已經知道啦

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-4 08:44 PM 發表

我無唸過同佢一生一世
唔系同佢一生一世就点玩都得啦。只要自己开心

引用:
原帖由 Bad-Girl 於 2009-2-4 09:01 PM 發表

樓主玩orgy party記得要班男仔帶dom呀,如果幾個女仔的話,男仔換partner之前一定要佢換咗dom先好比佢插入嚟呀,我有個friend玩orgy party玩大咗,次次用dom但自己中招,後來先知原來佢無要班 ...
边有可能每次换partner都换dom吖,想安全就自己戴dom

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-4 09:03 PM 發表

我第一次跟bf上去同佢個friend玩時已經知道啦
7p用咗好多dom喎??:smile_41:

我地唔應該惡意批評樓主0既心態同埋行為,
樓主只係同我地share佢0既遭遇,呢度又唔係咩性道德討論區,
係引人入性區,你0既經驗無疑係非常引人入性~

不過我都語重心長咁勸下樓主,就算你唔打算同條仔一生一世,
都唔需要將自己比埋佢d frd玩,我睇得出你只係沉淪左係做愛果刻0既超快感,
而唔係真正享受group sex,否則你唔會有矛盾,
君不見其他有玩group sex的師姐,佢地reply係唔同你,
只要你產生有不滿感覺,其實你個心經已有條刺,係嗎??

另外,你條仔當然唔愛你,只係當你玩具,真正愛一個人,
係收埋黎鍚黎呵護,兼自己獨有,男女通行,點可以比容忍佢人攪架??
佢今日比得呢班frd,下次就比得第2班frd,
到時你行街分分鐘撞口撞面都係同你上過床.咁又何必呢??

你真係要諗清諗楚呢段關係應否繼續下去~

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-2-4 09:09 PM 發表

边有可能每次换partner都换dom吖,想安全就自己戴dom
嘩,如果第二d女仔唔乾淨,班男仔扑完佢插入嚟我哋咪中晒招?個dom保護咗男仔條jj,但dom外面有另一個女仔ge分泌物ga,大佬!

引用:
原帖由 Bad-Girl 於 2009-2-4 09:14 PM 發表

嘩,如果第二d女仔唔乾淨,班男仔扑完佢插入嚟我哋咪中晒招?個保護咗男仔條jj,但dom外面有另一個女仔ge分泌物ga,大佬!
我都系女,我都玩过,有女用dom嘎

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-4 09:12 PM 發表
我地唔應該惡意批評樓主0既心態同埋行為,
樓主只係同我地share佢0既遭遇,呢度又唔係咩性道德討論區,
係引人入性區,你0既經驗無疑係非常引人入性~

不過我都語重心長咁勸下樓主,就算你唔打算同條仔一生一世,
都唔 ...
Thank you very much!
我真係好認真咁唸過同佢正式分開ga
不過又幾矛盾
我同佢一齊真係好開心ga
不過又真係唔想佢咁對我
雖然我都接受到3p4p,但我寧願好似呢度其他師姐咁出去玩但唔比bf知,或者去無人識ge地方先玩大d

anyway, 我會好認真咁唸清楚同佢ge關係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆