上一頁下一頁
發新話題

同4個鬼佬搞咗一晚

收藏  |  訂閱
166  48.2k

引用:
原帖由 ALOE2008 於 20/1/2009 11:40 PM 發表 查看引用來源
頂得順無??:smile_14:
當然可以啦..hey..再白D..媽媽生個仔個頭咁大都得啦
你明白嗎? 如果你有機會, 你都要試下, 試過之後,
你就會知個分別同埋以家點解咁多香港女仔都同鬼佬

引用:
原帖由 Peonie 於 2009-1-20 11:39 PM 發表 查看引用來源
多謝你的坦白同明白..不過, 其他的總有1些係吃不到的葡萄是酸的..
不要生氣,你說得無錯,呢度好多人係吃不到的葡萄是酸的

引用:
原帖由 ericwcc 於 20/1/2009 11:53 PM 發表 查看引用來源

不要生氣,你說得無錯,呢度好多人係吃不到的葡萄是酸的
haha  我邊有嬲啫
根本唔值得我去嬲? 為左唔識既人胡說八道去嬲..
我先至無咁蠢呀..heehee..anyway, tks for ur message

無可否認,外國人係比較粗和長,不過我地香港人的硬度絕對比佢地強架

引用:
原帖由 Peonie 於 2009-1-20 11:58 PM 發表 查看引用來源

haha  我邊有嬲啫
根本唔值得我去嬲? 為左唔識既人胡說八道去嬲..
我先至無咁蠢呀..heehee..anyway, tks for ur message
算數啦,同以前位Angela比,樓主對4個鬼佬只係小兒科

引用:
原帖由 Peonie 於 2009-1-20 11:36 PM 發表 查看引用來源
點解要搵鬼佬, 好老實1個字 "勁"
講真,佢地既size 的確好大, 同佢地做當然個feel都唔同D
文中不是有說得鬼佬不是很大, 不是5分鐘就完事?

你睇得太多AV啦!

正爆=.=!!!!!!!:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 angela8686 於 2009-1-20 12:25 AM 發表 查看引用來源
早排克意唔搞野,差唔多兩個月都無搞野,晚晚煲碟,連聖誕新年都無出去玩,點知上星期出一出去就一發不可收拾。
話說上星期六屋企得翻我同我細佬,我細佬叫我遲d返屋企或者唔返,佢話明帶gf返屋企,咁我都好識做;點 ...
多謝樓主的努力!

from 4am to 5-ish am, only two hrs max
but everyone had two shots already??
no joking

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆