上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【74】

收藏  |  訂閱
737  6.3k

引用:
原帖由 kanameJP 於 9/11/2008 14:55 發表 查看引用來源
我仲系30令歳個陣、 劈12個中閑閑地架
衣家
2杯0卑酒都好MUNG
好勁呀妳..............我而家都唔得喇

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-9 02:54 PM 發表

其實厘個世界係咪真係有"果d野"存在架呢
有時我間中都會聽到有"野"叫我.......雖然我又唔係太怕
因為知道佢係冰個

不過我總會當係自己聽錯就算,唔夠應
亦唔夠望過去..........:smile_13:
我個人系相信既
有第3空間、我覚得自然有第4、第5空間
不過点去証実、我又無0甘0力WOR

引用:
原帖由 talktall 於 2008-11-9 02:55 PM 發表 查看引用來源
吾記得左妳個簽名檔系點囉:smile_13::smile_38:
一直都係呢個嘩嘩嘩嘩AR~~
唔係咩???

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-9 14:51 發表 查看引用來源
算Lar
我0吾系当事人
我当然0吾知セ野事
系李自己講有希望既1個人
既然只系希望、我当然古系未開始Lar

0吾系既話
身為朋友、只可以講
早D企返起身Lor
早排我做pt識o左個女仔,都同佢幾好傾
佢應該鐘意一個人,佢誤打誤撞爆晒佢o的o野俾我知
後來先知原來對方會錯意,當時我冇介意佢
最後佢冇做,我都冇後悔,因為我有佢聯絡方法.
當時都同佢仲有keep contact,直至早一個星期前,佢好似人間蒸發咁.

尋日先同個fd傾,佢可能佢之前做o既錯事先至作出呢個決定...
對於一個滿懷"希望"o既人突然要承受滑鐵盧,講真句,唔好受

所以我會搵辦法去restore自己

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-9 02:39 PM 發表 查看引用來源
系比人出左火炸
煲煲做左消防員:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 kanameJP 於 9/11/2008 14:56 發表 查看引用來源
死野
仲0吾認、0吾使好耐架
一個星期無セYUK過D筋骨都系0甘架Lar
耶..............
首首.......快d黎救我呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 等愛 於 2008-11-9 02:55 PM 發表

你知邊個叫你~~~ :smile_35: :smile_35:
好驚WOR~~~
平生不作窺心事
半夜敲門也不惊Lar

引用:
原帖由 等愛 於 2008-11-9 14:53 發表 查看引用來源
忙係好架~~
忙就咩都唔使諗~~~ :smile_40:
希望如此啦
其實當一個人靜落o黎o個陣,好難避免"回頭是岸":smile_39:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-9 02:59 PM 發表 查看引用來源

早排我做pt識o左個女仔,都同佢幾好傾
佢應該鐘意一個人,佢誤打誤撞爆晒佢o的o野俾我知
後來先知原來對方會錯意,當時我冇介意佢
最後佢冇做,我都冇後悔,因為我有佢聯絡方法.
當時都同佢仲有keep contact,直至早 ...
咁係一段美麗既曖昧關係JEI~~
唔使唔開心既~~~
今次唔得仲有下次嘛~~~ :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-9 02:42 PM 發表 查看引用來源

下.............好認真問妳架
有關係架咩:smile_41: :smile_41: :smile_41:
睇邊個俾邊個出啦:smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆