上一頁下一頁
發新話題

(11月8日)星期六...CP住御信4星酒店...花都唱K遊花街...(人仔420) 包客房唱K飲酒

收藏  |  訂閱
289  6.1k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-5 12:45 PM 發表
咁早開工?琴晚咁夜收!:smile_13:
十二點已經開工啦!你又無上QQ

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-5 12:24 PM 發表 查看引用來源
而家點止,應該有8-10人!
全部都系隱形人......

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-11-5 12:47 PM 發表
全部都系隱形人......
無隱形呀,全部有名架!

COPYBOY ching, 有D興趣,有D野想問...

258點解? 5舊=1q? 8=overN?
可吾可以 2pair 1房?禁又好玩D,房錢share?( 好似幾好禁... )
我禁問請見諒 :smile_35:

可惜唔去得
不過都幫手推一推

引用:
原帖由 喪d0男 於 2008-11-5 12:56 PM 發表

可吾可以 2pair 1房?禁又好玩D,房錢share?( 好似幾好禁... )
你应该问你条女同你个朋友条女好过啦!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-11-5 12:59 PM 發表 查看引用來源

你应该问你条女同你个朋友条女好过啦!
對,我無所謂,定少一間房!:smile_14:

引用:
原帖由 喪d0男 於 2008-11-5 12:56 PM 發表 查看引用來源

但夜晚唔夠位訓,你話得就得,我無所謂,500系一Q加陪唱K,800系第二朝先走!

ching,想問多樣野:smile_47:
800係早晚各1q?  定係老馮全晚任玩同任q,視乎我體/精力:smile_47: ...?
:smile_47: :smile_47: :smile_47: ...

引用:
原帖由 喪d0男 於 2008-11-5 01:28 PM 發表 查看引用來源
ching,想問多樣野:smile_47:
800係早晚各1q?  定係老馮全晚任玩同任q,視乎我體/精力:smile_47: ...?
:smile_47: :smile_47: :smile_47: ...
系條女問題,其實即是包夜任你黎!做唔做到好睇條女態度!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆