上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

收藏  |  訂閱
752  20.3k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 12:47 AM 發表 查看引用來源

你吾客氣我都吾客氣

既然你覺得吾駛理佢..點解你又理我地講咩?

邊個話佢先?點解你要指明我?

你對我咩不滿即本講:smile_34:
睇唔過眼你老哥咁大支野係度話人..

咪出句聲囉..

有意見嘛 ?

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 12:50 AM 發表 查看引用來源

你咪傻...不如叫樓主登記先淮入黎:smile_34:
人地係舖主 ,

佢出聲係絕對合情合理..

你當你自己 , 係老幾 ?  

真好笑...

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 12:47 AM 發表 查看引用來源

咁 你 pm 我 先,我 來 講 嘍. 好 無??
如果係你叫佢出聲既..

你話一聲我知就得..

我同果位大支野先生道歉..

出去片啦,我去煲涼茶.......仲有邊個要?? :smile_29:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 12:55 AM 發表 查看引用來源
出去片啦,我去煲涼茶.......仲有邊個要?? :smile_29:
如果一個圈子係咁樣去對人既話..

唔好意思..

打攪晒..   :smile_43:

[quote]原帖由 cashierr 於 2008-11-3 00:52 發表

睇唔過眼你老哥咁大支野係度話人..

咪出句聲囉..

有意見嘛 ? [/quo

吾好再問我有冇意見....我只答一次.

咁多post講人吾見你去出聲

咁吾順氣咪吾好入黎lor..你夠竟有冇用過腦去諗下先去話人:smile_34:

Good night to all

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 12:55 AM 發表 查看引用來源
有涼茶飲:smile_14: :smile_14: :smile_40: 我要:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-3 12:54 AM 發表 查看引用來源

如果係你叫佢出聲既..

你話一聲我知就得..

我同果位大支野先生道歉..
啊 cashier 生, 你 知 咩 叫 PM 架 嘛 ? 咳...可唔可以解釋下俾我知呢?

[quote]原帖由 cashierr 於 2008-11-3 00:56 發表

如果一個圈子係咁樣去對人既話..

唔好意思..

打攪晒..   :smile_43: [/quot

記得去弟2個post用下個腦先..吾該:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆