上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  58.9k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-25 09:38 PM 發表
前言 - 為左令一個朋友返黎容易搵到我地,所以我才用"同事姐弟戀"黎開POST,敬請各界見諒 !

我和我的女助手(真人真事,近日發生)

UPDATE -

Part 1 重溫 : http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid= ...
超正呀....................support support Sam哥and Sam嫂呀

豬仔豬仔,受讚居然識爬樹......:smile_30:
引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-26 01:27 PM 發表

我係一隻無翼既肥豬......唔想郁~~~:smile_44:

Thank You Lady ! 
引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-6-26 01:32 PM 發表

超正呀....................support support Sam哥and Sam嫂呀

多謝晒 ! baby !
引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-6-26 13:32 發表

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-26 01:36 PM 發表
多謝晒 ! baby !
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-26 01:34 PM 發表
Thank You Lady !
唔駛多謝啦,見到你地咁sweet,我都覺得好開心架

Sam哥開咗新舖,
雖然係遲咗,
但係都入黎支持下,
恭祝Sam哥同Sam嫂繼續恩恩愛愛。
得閒就出多Dpost比我地睇。

Aya...今日部腦死咗半日....而家先上到來睇到有新post.....
已經第6頁架啦,遲咗好多tim.....:smile_22:
希望唔好介意啦.....
sam哥sam嫂
恭喜哂....
亦都好開心到妳地又有好sweet既一日...
go ahead......
我一定支持你地既

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-25 09:51 PM 發表
好衰嫁 ! 講到咁detail
就係因為講得咁詳細, 所以先咁多人知妳地幾咁sweet, 羡慕死人sam嫂:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-25 09:38 PM 發表
前言 - 為左令一個朋友返黎容易搵到我地,所以我才用"同事姐弟戀"黎開POST,敬請各界見諒 !

我和我的女助手(真人真事,近日發生)

UPDATE -

Part 1 重溫 : http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid= ...
入黎支持下先~

wow wow wow~~~~入黎支持下sam哥sam嫂先!!
你地好sweet呀 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆