上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  72.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-12 00:10 發表 查看引用來源
梗係過去識佢啦!😬
idy真係好大波架咁坐係夜店係男人都扯旗啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 00:18 發表 查看引用來源

idy真係好大波架咁坐係夜店係男人都扯旗啦
好大波, 又會露, 又會啜, 引死男人...

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 01:01 發表 查看引用來源

好大波, 又會露, 又會啜, 引死男人...
真心好玩㗎遲啲分享下🤫🤫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 16:08 發表 查看引用來源

真心好玩㗎遲啲分享下🤫🤫
等你更新啦!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:35 發表 查看引用來源

仲有啲變態未講,其實佢老公呢啲咁嘅專業人士好多都係變態嘅
佢要idy睇啲鬼佬或者黑鬼屌細路女,或者一啲泰妹賓妹畀鬼佬或者黑鬼屌,或者3p嘅片
idy同我講佢識佢老公之前,有個泰國籍嘅男朋友,屌閪好勁好滿足到佢,佢話 ...
咁都唔算好變態,睇AV來增加性慾。
做嘢壓力大,唔少人搵刺激嘢來增興奮。

最多都係講idy個老公有少少綠奴格。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 18:10 發表 查看引用來源

咁都唔算好變態,睇AV來增加性慾。
做嘢壓力大,唔少人搵刺激嘢來增興奮。

最多都係講idy個老公有少少綠奴格。。。
idy其實覺得佢老公好變態㗎,特登要自己個老婆著到好性感特登走光去引男人,甚至畀人搏懵非禮,仲要問佢有冇濕有乜嘢感受?(咁同叫佢出去勾佬有咩分別)
之後仲叫佢坐喺啲鬼佬吧,等啲鬼佬黑鬼搭訕佢,佢老公喺隔離枱睇住,啲鬼佬走埋去挑逗佢撩佢扑嘢
idy試過畀個鬼佬強吻,又試過畀人借醉攬住揸波,佢覺得自己好似做雞咁(雖然冇真正屌過)佢老公仲覺得好興奮
佢老公同佢睇嗰啲av全部都係叫做糟質虐待女人(應該講後生女細路女)即係啲黑鬼屌啲泰妹賓妹鬼妹仔,插到爆開,佢仲問idy嗰啲泰妹賓妹係咪好興奮?又問佢想唔想畀啲黑鬼嗰條八,九吋長嘅嘢屌
idy為咗想佢老公正常扯得起,可以扑嘢咪答佢老公喜歡嘅答案囉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 21:53 發表 查看引用來源

idy其實覺得佢老公好變態㗎,特登要自己個老婆著到好性感特登走光去引男人,甚至畀人搏懵非禮,仲要問佢有冇濕有乜嘢感受?(咁同叫佢出去勾佬有咩分別)
之後仲叫佢坐喺啲鬼佬吧,等啲鬼佬黑鬼搭訕佢,佢老公喺隔離枱睇住,啲 ...
唔多尊重自己老婆
Idy冇同佢老公講過感受?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 21:53 發表 查看引用來源

之後仲叫佢坐喺啲鬼佬吧,等啲鬼佬黑鬼搭訕佢,佢老公喺隔離枱睇住,啲 ...
idy可以覺得佢老公好變態.  
我旁觀睇, 佢老公壓力大, 有色心, 但唔會真係攪出事果種人.

睇嗰啲AV, 全部都係糟質虐待女人, 得果睇字得把口嘅那類男.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 22:06 發表 查看引用來源

idy可以覺得佢老公好變態.  
我旁觀睇, 佢老公壓力大, 有色心, 但唔會真係攪出事果種人.

睇嗰啲AV, 全部都係糟質虐待女人, 得果睇字得把口嘅那類男. ...
我都有咁同佢講,但係佢覺得佢老公竟然過份到叫佢個老婆去露出去走光甚至睇住自己個老婆畀其他男人非禮,摸籮柚,甚至頂籮柚揸波
佢覺得佢老公純粹係為咗自己扯得起或者興奮(固然你可以講佢老公都係為咗可以同idy性交)
佢當自己個老婆係乜嘢呢?性奴隸?佢亦都有擔心遲啲嘅老公會設定一個局等佢畀其他男人強姦又或者叫idy同其他男人屌畀佢偷窺
其實喺嗰時佢對佢老公係好心淡

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 22:35 發表 查看引用來源

我都有咁同佢講,但係佢覺得佢老公竟然過份到叫佢個老婆去露出去走光甚至睇住自己個老婆畀其他男人非禮,摸籮柚,甚至頂籮柚揸波
佢覺得佢老公純粹係為咗自己扯得起或者興奮(固然你可以講佢老公都係為咗可以同idy性交)
...
idy 某程度都係gold digger.  佢兩公婆, 老夫少妻.  

佢老公都心知, 搵件後生大波豪放女, 都係為條女嘅身材, 放在家做私家雞, 咪夠膽玩得夠激.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆