上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

咁快又更新 正呀 😍😍

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 16:14 發表 查看引用來源
老實講,尋晚打咗2次飛機,啱啱又口爆完Athena,我覺得12小時內出咗3次,假如真係好似佢咁講,一切順利,咁晏晝就嚟料要「世紀大肉戰」,真係驚可能未必再有貨派!同埋雖然口爆好痛快好爽,但條jer事後真係有啲「痛」!但最邪惡嘅係我都 ...
Athena 己經book好房?
定純粹飲兩杯
答岩問題就做男女朋友walkin 上房

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 16:14 發表 查看引用來源
老實講,尋晚打咗2次飛機,啱啱又口爆完Athena,我覺得12小時內出咗3次,假如真係好似佢咁講,一切順利,咁晏晝就嚟料要「世紀大肉戰」,真係驚可能未必再有貨派!同埋雖然口爆好痛快好爽,但條jer事後真係有啲「痛」!但最邪惡嘅係我都 ...
Athena 有冇吞完再一路啜到尾

引用:
上得酒店就應該有得砌!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 10:40 發表 查看引用來源

還没有完,。十多年有很多經歴。。。
那我会继续follow你~请不要用太深奥的广东话哦

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-20 17:00 發表 查看引用來源
那我会继续follow你~请不要用太深奥的广东话哦
唔識咪問吓囉!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 11:09 發表 查看引用來源

老實講,對話內容有啲一定記得,有啲就比較模糊,唯有盡量去還原。
但發生嘅事情來龍去脈就一定記得好清楚,永世難忘!
我的情况也是差不多跟你一样,有一些很难忘,有一些就印象模糊

行文流畅清晰,令人好投入場景,好嘢好文🤩🖕🏻🖕🏻

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 13:27 發表 查看引用來源

直搗黃龍就一定好快。但我同佢之後仲有好多事。。。有好多男人未必有機會經歷過嘅事要分享。嗰啲至係戲肉。
“有好多男人未必有機會經歷過嘅事”的意思是男人都会好喜欢的事情吗?我想知道想学习~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 17:01 發表 查看引用來源
唔識咪問吓囉!😬
问题来了,直搗黃龍是什么意思?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆