上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  138.8k

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 06:26 PM 發表 查看引用來源
有時很矛盾,星期日幾乎斷絕音訊...
軀殼陪家人,靈魂欲出左竅...:smile_13:
太上心,只會傷身
太多既表情,感覺上既改變,會令妳老公察覺,小心啲呀

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2013-12-8 11:07 AM 發表 查看引用來源
support 偷情既感覺好正
妳都有呢方面經驗?

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 03:14 PM 發表 查看引用來源

我地其實開左無幾耐...都唔係成日見...:smile_13: :smile_13:
樓主,請小心處理

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 05:42 PM 發表 查看引用來源
c兄,人夫人妻...講笑咩:smile_19:
只有相逢恨晚的感覺吧...:smile_19:
所謂;錯嘅時間遇上對嘅人

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-12-8 06:26 PM 發表 查看引用來源

偷情既人,多因感情平淡而出軌。
另,如今天投入太多,當然會傷害到佢,但妳唔stop佢,將來既傷害只會更大

我有掙扎過...:smile_13: :smile_13:
但佢反問我:如果知道自己身懷絕症,遲早仙遊,是否要今天自行了斷? 還是讓自己開心行一段自己想行既路?:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-12-8 06:31 PM 發表 查看引用來源

太上心,只會傷身
太多既表情,感覺上既改變,會令妳老公察覺,小心啲呀

我會了,謝謝:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 09:19 PM 發表 查看引用來源

但佢反問我:如果知道自己身懷絕症,遲早仙遊,是否要今天自行了斷? 還是讓自己開心行一段自己想行既路?:smile_13: :smile_13:
如果咁極端,我相信放縱下亦無可口非,但現實中,太多制爪,唔可以咁做。
人就係矛盾,而且人可以自控

花言巧語太多啦,小心啦

子華話齋:世界好簡單,人係好覆雜

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 09:20 PM 發表 查看引用來源

我會了,謝謝:smile_44: :smile_44:
偏偏喜愛呢份新鮮,刺激

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 09:19 PM 發表 查看引用來源

樓主小心甜言蜜語。另外亦要小心自己言行會被妳先生發現

引用:
原帖由 Daytona-16520 於 2013-12-8 09:01 PM 發表 查看引用來源

樓主,請小心處理
我會了,謝謝...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆