上一頁下一頁
發新話題

CA 1月5日 (三) 平價光豬新年淫k團 (有相報告)

收藏  |  訂閱
250  84.2k

引用:
原帖由 練習吹簫 於 2011-1-8 03:02 PM 發表 查看引用來源

男光豬有咩特別,有咩好睇,除非有'smallcannon2002'咁出眾既身材:smile_03:  
可以吸引埋D GAY老跟田~~田長增加收入

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 03:04 PM 發表 查看引用來源

可以吸引埋D GAY老跟田~~田長增加收入
回得幾快,今次~:smile_03:

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 02:21 PM 發表 查看引用來源
原來甜筒係個變態老~~:smile_o01:

田長~我都有興趣去你個田玩下~~但係你要隔離甜筒個變態老~~:smile_o11:
點變態法先,講清楚呀你!!

:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 02:42 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 andy_2008 於 2011-1-8 02:32 PM 發表 查看引用來源

甜筒唔係個變態老, 請放心...    佢甘中意襪~我驚佢除我對襪
我3月份先再開團...到時pm你...
其實你 ...
我鄭重聲明,我只對 c 物有性趣!

物就留比你(地)

:smile_o03: :smile_o03:

不如田長咁樣啦,逢到場就送一條 Levi'x boxer(那怕係 A/B/C貨),佬入去就一定要換穿 boxer(唔準著底)!邊個最快有反應就飲一 jar 清水(酒太貴了,花不來)!
然後仲要比在場每人揸一野,男的女的都要!!

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 14:42 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 andy_2008 於 2011-1-8 02:32 PM 發表 查看引用來源

甜筒唔係個變態老, 請放心...    佢甘中意襪~我驚佢除我對襪
我3月份先再開團...到時pm你...
其實你 ...
其實我覺得抽獎好好玩, 邊個夠膽抽才抽, 唔夠膽就夾錢..
獎品是 RMB400 + condom 一個 + 當眾表演ML...:smile_38:
各位認為如何:smile_41:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-8 15:20 發表 查看引用來源
不如田長咁樣啦,逢到場就送一條 Levi'x boxer(那怕係 A/B/C貨),佬入去就一定要換穿 boxer(唔準著底)!邊個最快有反應就飲一 jar 清水(酒太貴了,花不來)!
然後仲要比在場每人揸一野,男的女的都要! ...
這意見未必所有人都接受

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-8 03:20 PM 發表 查看引用來源
然後仲要比在場每人揸一野,男的女的都要! ...
話左你變態架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 hjklpool 於 2011-1-8 15:35 發表 查看引用來源

話左你變態架啦:smile_o01:
呢d叫創意...不算變態

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-1-8 03:32 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得抽獎好好玩, 邊個夠膽抽才抽, 唔夠膽就夾錢..
獎品是 RMB400 + condom 一個 + 當眾表演ML...:smile_38:
各位認為如何:smile_41:
田長你夠唔夠膽玩先:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆