上一頁下一頁
發新話題

偷食-----1---P5,P6,P7 偷食----2--P10

收藏  |  訂閱
259  107.9k

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 01:44 AM 發表 查看引用來源
上次說到我在海邊含他的JJ, 他興奮的呻吟聲劃破了寂靜的長空, 我趕緊吐出JJ, 向他皺了下眉, 他吐了吐舌頭, 整了整衣服, 拖著手走出海堤旁坐下.

當我們一起走出去的時候, 剛才那個釣魚的老外一直盯著我們看, 我很不 ...
咁似d色情小說既:smile_40:

引用:
原帖由 bb009 於 2010-4-6 03:09 AM 發表 查看引用來源

咁似d色情小說既:smile_40:
係哶? 咁你比埋個結局來?? 後面點樣發展落去架??

引用:
原帖由 heaethan 於 2010-4-6 03:05 AM 發表 查看引用來源
咁樓主宜家同當年相比..... 你既需要係唔你少好多呢??  

而你宣家在外國, 定係香港呢?
我依家緊係回流左啦!

個email address 好似比人換左個PSW, 我點樣儸返? 咁佢會唔會知道哩度旣PSW架?

咁大吸引力?
自己俾錢買機票送外賣?

引用:
原帖由 flashbee 於 2010-4-6 08:59 AM 發表 查看引用來源
咁大吸引力?
自己俾錢買機票送外賣?
比著依家緊係唔會啦, 但當年年少輕狂! 做野好衝動! 乜都夠膽死! 所以先值得回味囉!

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 09:21 AM 發表 查看引用來源

比著依家緊係唔會啦, 但當年年少輕狂! 做野好衝動! 乜都夠膽死! 所以先值得回味囉!
咁現在你仲有咩野可以比得上當年:smile_o12:

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-2 07:33 PM 發表 查看引用來源
果時同老公岩岩移民外國, 無乜朋友, 所以成日無野做就上網, 無意用QQ 識左個係美國既留學生, 咁佢係MASTER 所以都好得閒成日可以陪我傾計! 初初都係D生活習唔習慣哩D! 講吓我既生活等等!

有一次,他告訴我他 ...
你接受到咪得囉...繼續睇落去先

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-2 07:58 PM 發表 查看引用來源
我去到見到佢, 都係相片差唔多, 但無左同佢做旣衝動, 佢帶我去租車,點知佢無牌, 要我揸, 我都驚驚地, 人生地不熟, 驚出事!有驚無險去到佢住的地方, 間屋好細, 睇得出係一個窮學生(佢係羅獎學金去讀).

...
你老公唔鍾意幫你食..唉 ,咁就搞到你要去偷食 ..有時真係要為對方諗下 , 增加d情趣..

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-2 08:48 PM 發表 查看引用來源
我們都沖完涼,佢攬住我訓係佢張單人床度(好彩我地兩個都瘦), 佢無急著行動, 只是在跟我聊天, 然後我們KISS, 感覺到佢好衝動.我地除晒D衫, 就開始瘋狂的做, 佢俐西真係好犀利, 我好快就投降, 我當佢含, 其實我之前未含 ...
睇完你咁寫 ,你同佢都無用套真軍黎 , 咁對你老公好唔公平萬一你中左招你老公咪比你傳染左 .
  再講之前以為你老公唔同你食, 原來你都無幫你老公含 , 咁你就唔好話你老公唔鍾意啦 !..你都講出面咁凍都走去露台玩..病左無人可憐囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆